Αθλητισμός

Μιντάουγκας Κουζμίνσκας: “Σε επαφές με Ελληνικές ομάδες”

Μιντάουγκας Κουζμίνσκας: “Σε επαφές με Ελληνικές ομάδες”
Μιντάουγκας Κουζμίνσκας: Ο Λιθουανός μπασκεμπολίστας φέρεται να έχει έρθει σε επαφές με Ελληνικές ομάδες.

Μιντάουγκας Κουζμίνσκας: Ο Λιθουανός σταρ είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες που αγωνίζονται στην Euroleague. Την περσινή σεζόν φόρεσε την φανέλα της Αρμάνι Μιλάνο έχοντας 8,5 πόντους, 3,3 ριμπάουντ κατά μέσο όρο. Το συμβόλαιο του με την Ιταλική ομάδα ολοκληρώθηκε και είναι ελεύθερος να διαλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Στα 29 του ένας παίκτης με τη δική του ποιότητα είναι λογικό να πολιορκείται από πολλές ομάδες.

Τον τελευταίο καιρό υπάρχουν πολλές φήμες για το μέλλον του έμπειρου φόργουορντ. Ένα από αυτά τα σενάρια τον θέλει να βλέπει με καλό μάτι την μεταγραφή του σε Ελληνικό σύλλογο. Ονόματα δεν έχουν γίνει γνωστά, ωστόσο υπάρχουν μόνο δυο ομάδες που θα μπορούσαν αν πείσουν τον Μιντάουγκας Κουζμίνσκας να έρθει στη χώρα μας. Αυτές είναι ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός.

Μιντάουγκας Κουζμίνσκας: Πιθανός προορισμός η Ελλάδα

Την είδηση ανέφερε ο γνωστός Λιθουανός δημοσιογράφος Ντονάτας Ουρμπόνας.  Σύμφωνα με την ενημέρωση αυτή υπάρχουν επαφές με ομάδες από την Ελλάδα, την Ρωσία και την Τουρκία προκειμένου ο πρώην πλέον παίκτης της Αρμάνι Μιλάνο να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του Προς το παρόν περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει γνωστές, αλλά είναι προφανές πως η ενημέρωση αναφέρεται είτε στον Παναθηναϊκό, είτε στον Ολυμπιακό.

Θυμίζουμε ότι στο παρελθόν το όνομα του Κουζμίνσκας έχει ακουστεί για τον Παναθηναϊκό σύμφωνα με ανάρτηση του δημοσιογράφου Αντρέι Σαζόνοφ. Μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί σε Ζαγλκίρις Κάουνας, Ουνικάχα Μάλαγα και Νιου Γιορκ Νικς. Τέλος αναφέρουμε ότι επιθυμία του είναι να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του πριν τις 22 Ιουλίου, όταν και ξεκινά η προετοιμασία της Εθνικής Λιθουανίας για το Παγκόσμιο της Κίνας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments