Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Ενδιαφέρεται για Γιάκομπ και Παντίλιμον

Ολυμπιακός: Ενδιαφέρεται για Γιάκομπ και Παντίλιμον
Ολυμπιακός: Τις περιπτώσεις των Κοστέλ Παντίλιμον και Κλαούντιο Γιάκομπ της Νότιγχαμ Φόρεστ φέρονται να εξετάζουν οι «ερυθρόλευκοι».

Ολυμπιακός: Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζει τη μεταγραφική του ενίσχυση ο Ολυμπιακός ενόψει και της νέας σεζόν. Άλλωστε, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν θέσει ως στόχο την έξοδο τους στου ομίλους του Champions League, αλλά και την επιστροφή τους στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος. Για να γίνει κάτι τέτοιο, οι Πειραιώτες προσπαθούν να ενισχύσουν όσο περισσότερο μπορούν το υπάρχον ρόστερ τους. Ήδη άλλωστε έχουν προχωρήσει σε έντεκα συνολικά μεταγραφές, ενώ δεν αποκλείεται να προχωρήσουν και σε ακόμη περισσότερες.

Δύο ονόματα που φέρνουν στο προσκήνιο τα αγγλικά Μέσα είναι αυτά των Κλαούντιο Γιάκομπ και Κοστέλ Παντίλιμον. Οι δύο παίκτες αυτή τη στιγμή αγωνίζονται στη Νότιγχαμ Φόρεστ, η οποία ετοιμάζεται να προχωρήσει σε εκκαθαρίσεις στο ρόστερ της ενόψει της επόμενης σεζόν. Αμφότεροι οι παίκτες φέρονται να μην υπολογίζονται και ήδη αναζητούν τον επόμενο σταθμό στην καριέρα τους. Ο μεν Γιάκομπ, που αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού χάφ, φαίνεται πως είναι σίγουρο ότι θα αποτελέσει παρελθόν. Ο ίδιος δεν βρήκε ουσιαστικά ποτέ σταθερό χρόνο συμμετοχής και περιορίστηκε σε μόλις 11 συμμετοχές με τη Φόρεστ.

Όσον αφορά τον Παντίλιμον, που είναι τερματοφύλακας, ο ίδιος αποτέλεσε βασικό στέλεχος της ενδεκάδας της Νότιγχαμ Φόρεστ την περσινή σεζόν, μετρώντας 44 συμμετοχές. Ωστόσο, η απόκτηση του γκολκίπερ Άρο Μούριτς ως δανεικό από τη Μάντσεστερ Σίτι, φαίνεται πως τον ρίχνει στην ιεραρχία τερματοφυλάκων και ο ίδιος σκέφτεται την αποχώρηση του. Μένει να φανεί αν ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για την απόκτηση ενός εκ των δύο ή αμφότερων των παικτών.

Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς: Και επίσημα στον Ολυμπιακό (pics)

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε και τυπικά την 11η μεταγραφή του το φετινό καλοκαίρι, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς. Ο 19χρονος κεντρικός αμυντικός αποκτήθηκε από την Παρτιζάν και αποτελεί έναν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές στην ηλικία του στην Ευρώπη.

Ο Μάρκοβιτς βρίσκεται στην Ελλάδα από την Κυριακή, πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και έβαλε την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο στους ερυθρόλευκους, το οποίο θα είναι πενταετούς διάρκειας. Ο Ολυμπιακός έδωσε 1.5 εκατ. ευρώ στην Παρτιζάν για να τον αγοράσει και στον παίκτη 4ετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές κοντά στις 220.000 ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς.

Το who is who του παίκτη

Ο Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς είναι γεννημένος στις 23 Μαρτίου 2000 στην Μπιγέλινα της Βοσνίας/Ερζεγοβίνης, έχει ύψος 1.85 και αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού αμυντικού. Τις τελευταίες δύο σεζόν αγωνίστηκε στην πρώτη ομάδα της Παρτίζαν Βελιγραδίου, μετρώντας 50 συμμετοχές και έχοντας σκοράρει 4 φορές σε Πρωτάθλημα Σερβίας, Κύπελλο Σερβίας και Europa League. Eίναι διεθνής με την εθνική ομάδα της Σερβίας Κ21».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments