Αθλητισμός

Σέρχιο Ροντρίγκεθ: Έμεινε ελεύθερος από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Σέρχιο Ροντρίγκεθ: Έμεινε ελεύθερος από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας
Σέρχιο Ροντρίγκεθ: Ο Ισπανός γκαρντ θα αποτελέσει έναν από τους πιο... καυτούς free agents των επόμενων ημερών στην ευρωπαϊκή αγορά.

Σέρχιο Ροντρίγκεθ: Τους τελευταίους μήνες είχαν ακουστεί πολλά για τις σχέσεις του Ισπανού με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Ο Ροντρίγκεθ είχε υπογράψει 3ετές συμβόλαιο(2+1) με τους πρωταθλητές Ευρώπης, αλλά τα δημοσιεύματα από τη Ρωσία ανέφεραν ότι ο Ισπανός δεν θα συνέχιζε και 3ο χρόνο στην ΤΣΣΚΑ, καθώς η ρωσική ομάδα δεν θα χρησιμοποιούσε την οψιόν ανανέωσης.

Σύμφωνα με το «Eurohoops», ο ποιοτικός γκαρντ είναι και επίσημα ελεύθερος.Ύστερα από μια διετία στην Μόσχα, η οποία συνδυάστηκε με δύο πρωταθλήματα στην VTB και ένα τρόπαιο στην Euroleague, ο 33χρονος πλέι μέικερ είναι free agent. Όπως είναι λογικό η περίπτωση του Σέρχιο Ροντρίγκεθ θα απασχολήσει αρκετές ομάδες -μπορεί και από την Ελλάδα.

Τις προηγούμενες ημέρες ισπανικά και ιταλικά Μέσα ανέφεραν ότι η Βαλένθια, που την νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην Euroleague, έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον της για τον Ισπανό Γκαρντ. Όπως και να έχει ο Ροντρίγκεθ θα αποτελέσει έναν από τους πιο… καυτούς free agents των επόμενων ημερών στην ευρωπαϊκή αγορά. Ο 33χρονος πόιντ γκαρντ είχε τη σεζόν 2018/19 μέσους όρους 10.2 πόντων από 45.8% στο δίποντο, 39.2% στο τρίποντο και 87.8% στις βολές, μαζί με 1.5 ριμπάουντ και 4.5 ασίστ ανά 21:51 συμμετοχής σε 35 αγώνες της EuroLeague.

Ροντρίγκεθ: «Δεν ξέρω αν με θέλει η ΤΣΣΚΑ Μόσχας»

Ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ πριν από μερικές ημέρες είχε παραχωρήσει συνέντευξη στην οποιο είχε δηλώσει ότι αν ήταν στο χέρι του θα έμενε στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σέρχι Ροντρίγκεθ:

«Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έχει την option για τη νέα σεζόν. Αλλά μέχρι τώρα το κλαμπ δεν έχει ξεκαθαρίσει εάν θέλουν να μείνω στην ομάδα τη νέα σεζόν, έτσι δεν ξέρω ακόμα. Θα έμενα εάν όλα εξαρτιόνταν από εμένα; Δεν μπορώ να απαντήσω αυτή την ερώτηση γιατί δεν ξέρω τι θέλει η ΤΣΣΚΑ. Θα αποφασίσω όταν η σεζόν θα τελειώσει, όταν θα καταλάβω τι θέλει το κλαμπ».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments