Ελλάδα

Κρήτη αγνοούμενη βιολόγος: Βρέθηκε νεκρή σε σπηλιά

Κρήτη αγνοούμενη βιολόγος: Βρέθηκε νεκρή σε σπηλιά
Κρήτη αγνοούμενη βιολόγος: Οι Αρχές εντόπισαν το πτώμα της σε σπηλιά, σε απόσταση 10 χιλιομέτρων από το σημείο της εξαφάνισης. Η περιοχή έχει αποκλειστεί από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Κρήτη αγνοούμενη βιολόγος: Με το πλέον τραγικό τρόπο ολοκληρώθηκαν οι έρευνες για τον εντοπισμό της Αμερικανίδας βιολόγου που είχε εξαφανιστεί από τις 4 Ιουλίου στην περιοχή του Κολυμβαρίου στην Κρήτη, καθώς -σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα τοπικά Μέσα- η 60χρονη Eaton Suzanne, εντοπίστηκε νεκρή.

Από την πρώτη μέρα της εξαφάνισής της οι Αρχές είχαν στήσει μία γιγαντιαία επιχείρηση για τον εντοπισμό της. Σύμφωνα με πληροφορίες του flashnews.gr το πτώμα της Αμερικανίδας βιολόγου, φέρεται να έχει βρεθεί σε σπηλιά στο Ξαμουδοχώρι του δήμου Πλατανιά στα Χανιά, σε απόσταση περίπου 10 χλμ από το σημείο που είχε εξαφανιστεί, στην Ορθόδοξη Ακαδημία Κρήτης όπου παρακολουθούσε διεθνές επιστημονικό συνέδριο. Στο σημείο έχουν σπεύσει οι Αρχές και ειδικά κλιμάκια για να ερευνήσουν τι ακριβώς έχει συμβεί και να διαπιστώσουν αν πρόκειται ή όχι για εγκληματική ενέργεια.

Φωτογραφία: neakriti.gr

Κρήτη αγνοούμενη βιολόγος: Το χρονικό της εξαφάνισης

Η 60χρονη βιολόγος, στο Ινστιτούτο Max Planck στη Δρέσδη, παρακολουθούσε επιστημονικό συνέδριο στις εγκαταστάσεις της Ορθοδόξου Ακαδημίας Κρήτης. Την ημέρα της εξαφάνισής της έφυγε από το Κολυμπάρι, προς άγνωστη κατεύθυνση και οι Αρχές είκαζαν ότι η γυναίκα, μπορεί να είχε πάει για πεζοπορία, καθώς στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της δεν βρέθηκαν τα αθλητικά της παπούτσια.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, άνδρες της αστυνομίας, της πυροσβεστικής, λιμενικού και εθελοντές χτένιζαν σπιθαμή προς σπιθαμή την ευρύτερη περιοχή για τον εντοπισμό της 60χρονης. Ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά, ειδικά μηχανήματα και ελικόπτερα βρίσκονταν από την πρώτη στιγμή στο σημείο και δυστυχώς η υπόθεση είχε τραγικό φινάλε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments