Ελλάδα

Χρόνης Πολυχρονίου: Παραιτήθηκε ο πρόεδρος του ΕΦΕΤ

Χρόνης Πολυχρονίου: Παραιτήθηκε ο πρόεδρος του ΕΦΕΤ
Χρόνης Πολυχρονίου: Την παραίτηση του υπέβαλε ο πρόεδρος της ΕΦΕΤ στον νέο υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκη Βορίδη.

Χρόνης Πολυχρονίου: Με την πρώτη μέρα που ανέλαβε καθήκοντα στο υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης και τροφίμων, ο Μάκης Βορίδης πήρε στα χέρια του μια παραίτηση. Αυτή ήρθε από τον πρόεδρο της ΕΦΕΤ. Ο Χρόνης Πολυχρονίου έστειλε στον νέου υπουργό τις θερμότερες ευχές του και καλή επιτυχία. Παράλληλα ευχαρίστησε τον απερχόμενο Υπουργό, κύριο Σταύρο Αραχωβίτη για την συνεργασία τους.

Στο μήνυμα της παραίτησής του, ευχαριστεί θερμά, εκτός των εργαζομένων του ΕΦΕΤ για την άψογη συνεργασία που είχαν, τις συναρμόδιες Υπηρεσίες Ελέγχου Τροφίμων, τις εγχώριες επιχειρήσεις τροφίμων, τους Έλληνες καταναλωτές και τους ανθρώπους των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης για την πολύ καλή συμπεριφορά τους απέναντι στον Φορέα.

Ο ΕΦΕΤ, όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, θα συνεχίσει να υπερασπίζεται την ασφάλεια των τροφίμων στη χώρα μας, τα συμφέροντα των καταναλωτών, καθώς και τη σχέση εμπιστοσύνης των πολιτών και των επιχειρήσεων στην ελληνική αγροτική διατροφή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments