Lifestyle

Kendall Jenner: Το μοναδικό “bottle cap challenge” της στη Μύκονο (vid)

Kendall Jenner: Το μοναδικό “bottle cap challenge” της στη Μύκονο (vid)
Kendall Jenner: Το πασίγνωστο μοντέλο πήρε μέρος στη νέα πρόκληση που κυκλοφορεί αυτή την περίοδο στο διαδίκτυο, αλλά με έναν μοναδικό τρόπο.

Kendall Jenner: Το μέλος της διάσημης οικογένειας των Kardashians, αλλά και πασίγνωστο μοντέλο περνάει τις διακοπές της στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα τη Μύκονο. Εκεί βρίσκεται με τις πολύ καλές της φίλες και επίσης μοντέλα, Shanina Shaik, Cindy Bruna και Riley Montan, αλλά και άλλους φίλους της, περνώντας ευχάριστες στιγμές. Η 23χρονη πολυεκατομμυριούχος απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα στο «Νησί των Ανέμων», το οποίο αποτελεί έναν από τους πιο περιζήτητους προορισμούς παγκοσμίως, τόσο για τους Έλληνες όσο και για τους ξένους celebrities, αρκετοί εκ των οποίων καταφθάνουν στο νησί κάθε χρόνο.

Η Kendall Jenner πέρα από βόλτες, τις βουτιές, αλλά και το ηλιοβασίλεμα που απολαμβάνει στη Μύκονο, θέλησε να κάνει και κάτι απίθανο. Έτσι, πήρε την απόφαση να δοκιμάσει το το περίφημο «bottle cap challenge», τη νέα πρόκληση που κυκλοφορεί αυτή την περίοδο στο διαδίκτυο, αλλά με τον δικό της, μοναδικό τρόπο. Το διάσημο μοντέλο πραγματοποίησε με επιτυχία το «bottle cap challenge» κλωτσώντας ανάποδα το καπάκι του μπουκαλιού, όπως ορίζει το challenge, ενώ βρισκόταν πάνω σε τζετ σκι στη θάλασσα! Η ίδια μάλιστα έσπευσε να δημοσιοποιήσει το γεγονός ότι έφερε σε πέρας τη δύσκολη πρόκληση με βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε το βίντεο της Kendall Jenner εδώ

Μάλιστα, όπως έγραψε στη λεζάντα του βίντεο, το «bottle cap challenge» ήταν απάντηση στο κάλεσμα που της έκανε η φίλη της Hailey Rhode Bieber, μοντέλο και σύζυγος του γνωστού τραγουδιστή Justin Bieber. Η ίδια είχε προ ημερών κάνει το challenge, ενώ βρισκόταν πάνω σε χλοοκοπτική μηχανή. Βέβαια, πέραν των δύο παραπάνω celebrities, υπήρξαν κι άλλοι διάσημοι που θέλησαν να κάνουν το «bottle cap challenge» με διάφορες και πρωτοπόρες παραλλαγές Τρανό παράδειγμα η γνωστή τραγουδίστρια Mariah Carey, που κατάφερε να ανοίξει το μπουκάλι με τη φωνή της. Η παρουσιάστρια Κατερίνα Καραβάτου, μάλιστα, προσπάθησε να κάνει το ίδιο στη “Φωλιά των Κου Κου”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments