Αθλητισμός

Κοστέλ Παντίλιμον: “Ετοιμάζεται να κλείσει στον Ολυμπιακό”, λένε στη Ρουμανία

Κοστέλ Παντίλιμον: “Ετοιμάζεται να κλείσει στον Ολυμπιακό”, λένε στη Ρουμανία
Κοστέλ Παντίλιμον: Τα ρουμανικά Μέσα φέρνουν τον έμπειρο τερματοφύλακα μια «ανάσα» από τον Ολυμπιακό.

Κοστέλ Παντίλιμον: Από τη στιγμή που η Νότιχγαμ Φόρεστ ανακοίνωσε την απόκτηση του γκολκίπερ Άρο Μούριτς ως δανεικό από τη Μάντσεστερ Σίτι, φαίνεται ο Ρουμάνος τερματοφύλακας σκέφτεται την αποχώρηση του. Ο Παντίλιμον αποτελούσε βασική επιλογή κάτω από τα γκολποστ της Φόρεστ την περσινή σεζόν, μετρώντας 44 συμμετοχές στην Championship, αλλά η έλευση του Κοσοβάρου πορτιέρε αναμένεται να τον ρίξει δεύτερο στην ιεραρχία, κάτι το οποίο ο ίδιος δεν θέλει και γι’ αυτό αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Μάλιστα, αυτός σύμφωνα με τα ρουμανικά Μέσα ενδέχεται να είναι ο Ολυμπιακός.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το «Prosport.ro», οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ήδη καταθέσει πρόταση στον Παντίλιμον, την οποία ο ίδιος βλέπει με πολύ καλό «μάτι». Σύμφωνα με το εν λόγω Μέσο, ο Ρουμάνος τερματοφύλακας πλησιάζει όλο και περισσότερο στον Ολυμπιακό, καθώς θεωρεί ότι μπορεί να αποτελέσει ένα βήμα μπροστά στην ίδια μεγάλη καριέρα του. Θυμίζουμε πως ο 32χρονος πλέον Παντίλιμον, κατά το παρελθόν έχει φορέσει τις φανέλες των Μάντσεστερ Σίτι, Σάντερλαντ, Γουότφορντ, Ντεπορτίβο Λα Κορούνια και φυσικά της Νότιγχαμ Φόρεστ.

Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς: Και επίσημα στον Ολυμπιακό (pics)

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε και τυπικά την 11η μεταγραφή του το φετινό καλοκαίρι, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς. Ο 19χρονος κεντρικός αμυντικός αποκτήθηκε από την Παρτιζάν και αποτελεί έναν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές στην ηλικία του στην Ευρώπη.

Ο Μάρκοβιτς βρίσκεται στην Ελλάδα από την Κυριακή, πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και έβαλε την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο στους ερυθρόλευκους, το οποίο θα είναι πενταετούς διάρκειας. Ο Ολυμπιακός έδωσε 1.5 εκατ. ευρώ στην Παρτιζάν για να τον αγοράσει και στον παίκτη 4ετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές κοντά στις 220.000 ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς.

Το who is who του παίκτη

Ο Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς είναι γεννημένος στις 23 Μαρτίου 2000 στην Μπιγέλινα της Βοσνίας/Ερζεγοβίνης, έχει ύψος 1.85 και αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού αμυντικού. Τις τελευταίες δύο σεζόν αγωνίστηκε στην πρώτη ομάδα της Παρτίζαν Βελιγραδίου, μετρώντας 50 συμμετοχές και έχοντας σκοράρει 4 φορές σε Πρωτάθλημα Σερβίας, Κύπελλο Σερβίας και Europa League. Eίναι διεθνής με την εθνική ομάδα της Σερβίας Κ21».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments