Αθλητισμός

Νόρμπερτ Γκιομπέρ: Σενάριο για ενδιαφέρον της ΑΕΚ

Νόρμπερτ Γκιομπέρ: Σενάριο για ενδιαφέρον της ΑΕΚ
Νόρμπερτ Γκιομπέρ: Ο Σλοβάκος σέντερ μπακ βρίσκεται ανάμεσα στους παίκτες που τσεκάρει η ΑΕΚ σύμφωνα με τους Ιταλικά ΜΜΕ.

Νόρμπερτ Γκιομπέρ: Η ΑΕΚ έχει αφοσιωθεί τις τελευταίες ώρες στην προσπάθεια να ολοκληρώσει την μεταγραφή του Ντανιέλε Βέρντε. Η “Ένωση” έχει συμφωνήσει με την Ρόμα και τον ποδοσφαιριστή, αλλά το θέμα έχει “κολλήσει” στην προμήθεια που θα λάβουν οι μάνατζερ του. Την ίδια ώρα οι “κιτρινόμαυροι” θέλουν να τελειώσουν και με την περίπτωση του Νέλσον Ολιβέιρα που έχει ζητήσει λίγο χρόνο μήπως βρει καλύτερη πρόταση από κάποια άλλη ομάδα.

Παράλληλα, οι άνθρωποι της ομάδας εξετάζουν το ενδεχόμενο να κινηθούν για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού. Αυτή τη στιγμή η ΑΕΚ διαθέτει μια τετράδα από στόπερ. Αυτοί είναι οι Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Οικονόμου και ο νεαρός Σβάρνας. Ωστόσο υπάρχουν δεύτερες σκέψεις για τον αν είναι αρκετοί οι τέσσερις αμυντική για μια χρονιά με αρκετά παιχνίδια. Ο Βόσνιος έχει μια τάση στις κάρτες, ενώ ο Ουκρανός έχει δείξει ότι δεν μπορεί να βγάλει περισσότερες από 20 συμμετοχές της σεζόν. Από την άλλη πλευρά ο Σβάρνας είναι νεαρός και άπειρος και ο μόνο πιο σίγουρος φαντάζει ο Οικονόμου.

Νόρμπερτ Γκιομπέρ: Για ενδιαφέρον της ΑΕΚ γράφουν οι Ιταλοί

Οι άνθρωποι που τρέχουν τον μεταγραφικό σχεδιασμό, σε συνεννόηση με τον Μιγκέλ Καρντόσο έχουν φτιάξει μια λίστα σε περίπτωση που χρειαστεί να κινηθούν για στόπερ. Ένας από τους παίκτες που εξετάζονται είναι ο Νόρμπερτ Γκιομπέρ. Πρόκειται για τον Σλοβάκο αμυντικό που τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται στην Ιταλία.Ο 27χρονος ποδοσφαιριστή  ανήκει στην Περούτζια, ωστόσο φαίνεται ότι βρίσκεται εκτός αγωνιστικών πλάνων του προπονητή της, Μάσιμο Όντο.

Ο Γκιομπέρ έχει θητεία στην Ρόμα (2015-18) στην οποία κατέγραψε 6 συμμετοχές αλλά και συνεχείς δανεισμούς σε Ντελφίνο Πεσκάρα, Τέρεκ Γκρόζνι και Μπάρι. Στην Εθνική Σλοβακίας έχει 20 παρουσίες, ενώ με την Περούτζια την σεζόν που ολοκληρώθηκε στην Serie B αγωνίστηκε 30 φορές (1 γκολ, 2 ασίστ).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments