Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Προτάθηκαν Μανθάτης και Μουλούμπου

Παναθηναϊκός: Προτάθηκαν Μανθάτης και Μουλούμπου
Παναθηναϊκός: Ο μέσος του Ολυμπιακού, Γιώργος Μανθάτης είχε απασχολήσει και πέρσι τον Παναθηναϊκό. Προτάθηκε και ο Μουλούμπου, ανοιχτό το θέμα του Ζαχίντ.

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να αναζητεί ενίσχυση τόσο στα άκρα του, όσο και στον άξονα της μεσαίας γραμμής και πλέον τα ονόματα που εμφανίζονται καθημερινά είναι πολλά. Τόσο από την ξένη, όσο και από την ελληνική αγορά, η οποία πάντως δεν αποτελεί προτεραιότητα.

Το «φρέσκο» όνομα είναι ο Γιουσούφ Μουλουμπού της Σέλτικ, είδηση που επικαλείται η εφημερίδα «Live Sport». Ο Νίκος Νταμπίζας έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τους Σκωτσέζους και στο πλαίσιο αυτό του προτάθηκε ο 32χρονος κεντρικός μέσος που δεν υπολογίζεται από τον Νιλ Λένον.

Διεθνής και αρχηγός της Εθνικής Κονγκό που συμμετείχε στο Copa Africa, ο Μουλουμπού είχε την περασμένη σεζόν 15 συμμετοχές (1 γκολ, 2 ασίστ), περνώντας το δεύτερο μέρος της ως δανεικός στην Κιλμάρνοκ.

Ο δεύτερος παίκτης που έχει προταθεί είναι ο Γιώργος Μανθάτης, ο οποίος απασχόλησε μεταγραφικά και πέρσι. Ο 22χρονος εξτρέμ δεν βρίσκεται στα πλάνα του Μαρτίνς στον Ολυμπιακό, είναι στους «κομμένους» και εφόσον μείνει ελεύθερος (συμβόλαιο ως το 2021) ενδεχομένως να βρεθεί στην επικαιρότητα.

Παράλληλα, ορθάνοιχτο παραμένει το θέμα του Ζαχίντ. Ο παίκτης θέλει να έρθει στον Παναθηναϊκό, αφού δεν έχει πρόταση από άλλη ομάδα και ο Παναθηναϊκός παραμένει σε ανοιχτή γραμμή με τον ΑΠΟΕΛ για τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή. Χθες ο Ζαχίντ είχε συνάντηση με τον πρόεδρο του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομο Πετρίδη και περιμένει τις εξελίξεις και την τελική απόφαση της ομάδας του προκειμένου να υπάρχει κατάληξη στην υπόθεση.

Σύμφωνα με πηγές από την Κύπρο, ο Παναθηναϊκός ανέβασε την προσφορά του στα χρήματα που δίνει στον ποδοσφαιριστή στα 300.000 ευρώ, με τον ΑΠΟΕΛ να είναι διατεθειμένος από πλευράς του να δώσει 100.000 ευρώ. Μένει πλέον μια απόσταση ύψους 50.000 ευρώ και από τη στιγμή που και οι δύο ομάδες έπιασαν… ταβάνι σε αυτά που προσφέρουν, ο παίκτης είναι εκείνος που καλείται να κάνει… έκπτωση και να πέσει λίγο ώστε να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό. Κι αν κρίνουμε από την επιθυμία του να έρθει στην Ελλάδα, που θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, τότε είναι πολύ πιθανό να το κάνει.

Αυτή τη στιγμή οι πιθανότητες είναι – πολύ – περισσότερες στο να υλοποιηθεί τελικά η μεταγραφή και δεν αποκλείεται ακόμα και αύριο να προκύψουν εξελίξεις. Ο παίκτης, άλλωστε, βρίσκεται σε… αναμμένα κάρβουνα, μιας και στην Αυστρία κάνει μόνο προπονήσεις, αφού ούτε στο φιλικό της Τρίτης με τη Ριέκα αγωνίστηκε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments