Πολιτική

Μέι – Μητσοτάκης: Τα συγχαρητήρια και η κουβέντα για την Μεσόγειο

Μέι – Μητσοτάκης: Τα συγχαρητήρια και η κουβέντα για την Μεσόγειο
Μέι - Μητσοτάκης: Η Βρετανίδα πρωθυπουργός είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Έλληνα ομόλογο της για να του μεταφέρει τα συγχαρητήρια της για την εκλογή του.

Μέι – Μητσοτάκης: Ο νέος πρωθυπουργός της χώρας δέχεται καταιγισμό τηλεφωνημάτων από ξένους ηγέτες που θέλουν να τον συγχαρούν. Η πρωθυπουργός της Βρετανίας ευχήθηκε καλή επιτυχία στον επικεφαλής της ελληνικής κυβέρνησης. Στη διάρκεια του σύντομου τηλεφωνήματος συζητήθηκαν, μεταξύ άλλων, οι εξελίξεις στην Νοτιανατολική Μεσόγειο και ο κ. Μητσοτάκης ανέδειξε τον καθοριστικό ρόλο της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην ευρύτερη περιοχή.

Θυμίζουμε ότι η Τερέζα Μέι είχε συγχαρεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη και μέσω twitter λίγο μετά την εκλογή του. «Συγχαρητήρια στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Νέα Δημοκρατία για την εκλογική τους νίκη. Το Ηνωμένο Βασίλειο είναι έτοιμο όπως πάντα να δυναμώσει ακόμη περισσότερο τη συνεργασία του με την Ελλάδα στην ασφάλεια, στο εμπόριο και τις επενδύσεις, αλλά και τις σχέσεις των δύο λαών», είχε γράψει στον προσωπικό της λογαριασμό.

Σήμερα πραγματοποιήθηκε το πρώτο υπουργικό συμβούλιο της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη. Λίγο αργότερα ο πρωθυπουργός έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter για τον τρόπο λειτουργίας της νέας κυβέρνησης. “Σήμερα, όλοι οι Υπουργοί παρέλαβαν έναν φάκελο με τους στόχους μας ανά υπουργείο, το πρόγραμμα δράσης μας ως τον Δεκέμβριο και ένα 6μηνιαίο σχέδιο πρωτοβουλιών. Η κυβέρνηση θα λειτουργήσει με αυστηρά χρονοδιαγράμματα και διαρκή αξιολόγηση”, ήταν τα λόγια.

Να σημειωθεί ότι αρμόδιος για να παρακολουθεί την πρόοδο ή μη της υλοποίησης του έργου των υπουργών είναι ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργό Άκης Σκέρτσος, ο οποίος και θα τους αξιολογεί.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments