Αθλητισμός

Δημήτρης Λημνιός: Έντονο ενδιαφέρον της Μαρσέιγ

Δημήτρης Λημνιός: Έντονο ενδιαφέρον της Μαρσέιγ
Δημήτρης Λημνιός: Την περίπτωση του νεαρού εξτρέμ του ΠΑΟΚ φέρεται να εξετάζουν οι άνθρωποι της Μαρσέιγ.

Δημήτρης Λημνιός: Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ έχουν τραβήξει τα βλέμματα αρκετών σκάουτερ ευρωπαϊκών ομάδων, μετά την εξαιρετική πορεία του Δικεφάλου του Βορρά και την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου. Ο ΠΑΟΚ βέβαια είναι ακόμα στο στάδιο που περιμένει την άποψη του Αμπέλ Φερέιρα για να προχωρήσει στις εκκαθαρίσεις στο ρόστερ.

Ο νέος προπονητής δεν έχει ακόμα τελική άποψη για όλους τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο ρόστερ. Μέσα στις επόμενες μέρες θα εισηγηθεί την απόκτηση κάποιον παικτών, αλλά θα παραδώσει και την «μαύρη» λίστα του. Αυτό όμως δεν φαίνεται να εμποδίζει τις ξένες ομάδες, που έχουν σημειώσει τις περιπτώσεις ορισμένων ποδοσφαιριστών στο μεταγραφικό τους μπλοκάκι. Ένας εξ’ αυτών είναι ο Δημήτρης Λημνιός.

Σύμφωνα με δημοσίευμα από τον γαλλικό Τύπο , η Μαρσέιγ ενδιαφέρεται για την περίπτωση του Έλληνα διεθνή εξτρέμ του ΠΑΟΚ. Στο δημοσίευμα γίνεται αναφορά στην παρουσία του Λημνιού στον Δικέφαλο του Βορρά, με την κατάκτηση του νταμπλ φέτος, αλλά και τα στατιστικά του στοιχεία που χρήζουν βελτίωσης.

Στο ρεπορτάζ του Γάλλου δημοσιογράφου, αναφέρει επίσης ότι ο Λημνιός ήταν αρχηγός με την εθνική Ελπίδων της Ελλάδας. Κλείνοντας, σημειώνει ότι το συμβόλαιο του παίκτη με τον ΠΑΟΚ λήγει το 2021 και ότι η αξία του εκτιμάται στα έξι με οκτώ εκατομμύρια ευρώ.

Αμπέλ Φερέιρα: Αυτά ζήτησε από τον Γιώργο Σαββίδη

Ο Πορτογάλος τεχνικός «καίγεται» για έναν επιθετικό και έναν χαφ, ο οποίος θα καλύψει το τεράστιο κενό που παρατηρείται στη μεσαία γραμμή. Ο 40χρονος προπονητής μετέφερε τις σκέψεις του στον γιο του Ιβάν Σαββίδη, λέγοντας πως «θέλω τους συγκεκριμένους παίκτες μαζί μου στις 18 του μήνα, στην αναχώρηση για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας, γιατί αλλιώς θα έχουν τεράστιο πρόβλημα».

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Σαββίδης απάντησε ότι «φυσικά και θα αποκτηθούν οι παίκτες που θέλεις, έχουμε και την εντολή του προέδρου να κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα, μην ανησυχείς». Επιθυμία του κ. Φερέιρα είναι ο «εκλεκτός» για τη μεσαία γραμμή να είναι επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ και να μπορέσει να κάνει τη διαφορά, αφού θα στηρίζεται σε μεγάλο βαθμό το παιχνίδι της ομάδας στις δικές του πλάτες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments