Αθλητισμός

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Αναδείχτηκε κορυφαίος αθλητής σε όλα τα σπορ στις ΗΠΑ

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Αναδείχτηκε κορυφαίος αθλητής σε όλα τα σπορ στις ΗΠΑ
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ακόμα μία τεράστια διάκριση για τον Γιάνναρο. Μετά το βραβείο του MVP του NBA, πλέον είναι και κορυφαίος αθλητής σε όλα τα σπορ στην Αμερική.

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ύστερα από την απόλυτη καταξίωση στον χώρο του μπάσκετ και την ανάδειξή του σε MVP στην κανονική διάρκεια του NBA, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μπορεί να υπερηφανεύεται πως έλαβε την σπουδαιότερη διάκριση σε αθλητικό επίπεδο στις ΗΠΑ.

Ο σούπερ σταρ των Μπακς αναδείχθηκε από κοινό και ειδικούς ως ο κορυφαίος άνδρας αθλητής στις ΗΠΑ στην λαμπρή τελετή των ESPY’S Awards (Excellence in Sports Performance Yearly), την περίφημη διαδικασία ανάδειξης των κορυφαίων στα σπορ, παρόμοιου βεληνεκούς αντίστοιχα με τα Όσκαρ στον κινηματογράφο και τα Grammy στην μουσική! Ο Έλληνας μπασκετμπολίστας προτιμήθηκε έναντι των Μούκι Μπετς (Μπόστον Ρεντ Σοξ, baseball), Μπρουκς Κέπκα (γκολφ) και Πάτιρκ Μαχόμς (Κάνσας Σίτι Τσιφς, NFL), με τον τελευταίο μάλιστα να έχει τον τίτλο του φαβορί στα προγνωστικά του Bleacher Report!

H πραγματικότητα, όμως, ήταν διαφορετική, με τον Γιάννη να κερδίζει το σπουδαίο βραβείο, μαζί φυσικά με το αντίστοιχο σε επίπεδο μπάσκετ, στο οποίο άφησε πίσω του τους Κέβιν Ντουράντ, Πολ Τζορτζ και Τζέιμς Χάρντεν.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γιάννης ψηφίστηκε από κοινό και ειδικούς ως ο κορυφαίος άνδρας αθλητής στις ΗΠΑ, δείγμα του πόσο ψηλά έχει φτάσει ο καλύτερος παίκτης του ΝΒΑ τη φετινή χρονιά. Μετά το τέλος της βράβευσης μάλιστα ο Greek Freak έβγαλε μια φωτογραφία με τους Κόμπι Μπράιαντ, Μπιλ Ράσελ και Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ που αναμφίβολα θα την θυμάται για πάντα.

Ο Greek Freak μετά την παραλαβή ενός ακόμα βραβείο μίλησε για τη συγκεκριμένη βράβευση, τονίζοντας ότι δεν θα κλάψει ξανά, όπως συνέβη για το βραβείο του πολυτιμότερου στο ΝΒΑ, ενώ ευχαρίστησε πρώτα από όλα τον Θεό που τον βοηθά να εκπληρώνει τα όνειρά του, αλλά και όλους τους ανθρώπους που στέκονται δίπλα του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιάνναρος:

«Αυτό που θα κάνω δεν θα είναι όπως η ομιλία μου για το βραβείο του MVP. Δεν θα κλάψω σήμερα. Σαν παιδί, ποτέ δεν σκέφτηκα ότι θα κρατάω στα χέρια μου ένα βραβείο όπως το ESPY. Αυτό είναι αποτέλεσμα δουλειάς. Αν πιστεύεις στον εαυτό σου, πράγματα όπως η βράβευση μπορούν να συμβούν. Ευχαριστώ τον Θεό, πάντα, γιατί με ευλόγησε με το απίστευτο ταλέντο και με έβαλε σε αυτή την θέση να είμαι πετυχημένος. Χωρίς αυτόν δεν θα βρισκόμουν εδώ, να κάνω αυτό που αγαπώ και να εκπληρώνω τα όνειρά μου.

Ευχαριστώ την οικογένειά μου, την μητέρα μου, τα αδέρφια μου, τον πατέρα μου, την κοπέλα που βρίσκονταν δίπλα μου και με υποστήριζαν μέσα στην σεζόν. Σας αγαπώ μέχρι θανάτου. Ευχαριστώ όσους με βοήθησαν να φτάσω ως εδώ, τους συμπαίκτες μου, το Μιλγουόκι. Την χώρα μου και τους φαν. Μακάρι να συνεχίσω έτσι και να έρθουν περισσότερα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments