Τεχνολογία

Twitter: “Έπεσε” το δημοφιλές social media

Twitter: “Έπεσε” το δημοφιλές social media
Twitter: Αναστάτωση έχει προκληθεί σε αρκετούς χρήστες του δημοφιλούς social media, καθώς βλέπουν ένα συγκεκριμένο μήνυμα προσπαθώντας να «φορτώσουν» την σελίδα τους.

Twitter: Διεθνής αναστάτωση έχει προκληθεί στους χρήστες του Twitter, καθώς το δημοφιλές social media αντιμετωπίζει τεχνικά προβλήματα. Πιο συγκεκριμένα, όταν κάποιος χρήστης προσπαθεί να συνδεθεί στη σελίδα του βλέπει να του παρουσιάζεται το εξής μήνυμα.

Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη ενημέρωση από πλευράς Twitter για το τεχνικό πρόβλημα και τα αίτια που το προκάλεσαν. Το μόνο που θεωρείται σχεδόν σίγουρο είναι ότι στα γραφεία του Twitter θα επικρατεί ένας… πανικός, προκειμένου να διορθωθεί το πρόβλημα και το δημοφιλές social media να τεθεί ξανά σε λειτουργία.

Η Twitter Inc ανακοίνωσε ότι διεξάγει έρευνα, καθώς πολλοί χρήστες της πλατφόρμας δεν έχουν πρόσβαση σε αυτήν. Σύμφωνα με τον ιστότοπο παρακολούθησης διακοπών λειτουργίας Downdetector.com, έχουν καταγραφεί περίπου 70.000 περιστατικά ανθρώπων, που δεν έχουν πρόσβαση στην πλατφόρμα. Περίπου στις 11 τη νύχτα, τα προβλήματα είχαν αρχίσει σιγά σιγά να αποκαθίστανται και η λειτουργία του δημοφιλούς social media άρχισε να επανέρχεται.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments