Πολιτική

Βασίλης Κικίλιας: Αιφνιδιαστική επίσκεψη στον Ευαγγελισμό

Βασίλης Κικίλιας: Αιφνιδιαστική επίσκεψη στον Ευαγγελισμό
Βασίλης Κικίλιας: Ο υπουργός Υγείας βρέθηκε χθες το βράδυ στον Ευαγγελισμό, σε μια αιφνιδιαστική επίσκεψη.

Βασίλης Κικίλιας: Αιφνιδιαστική επίσκεψη στην εφημερία ενός από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία της χώρας, στον Ευαγγελισμό, πραγματοποίησε αργά μετά τα μεσάνυχτα, ο νέος υπουργός Υγείας. Ο κ. Κικίλιας έκανε πράξη αυτό που είπε κατά την παραλαβή του υπουργείου ότι θα επισκεφθεί τις δομές της υγείας για να διαπιστώσει ιδιοίς όμμασι την κατάσταση που επικρατεί.

Στόχος του νέου υπουργού Υγείας είναι να καταγράψει μαζί με συνεργάτες του την πραγματική εικόνα που βιώνουν οι ασθενείς και οι συγγενείς τους που προσέρχονται στην εφημερία των νοσοκομείων. Όπως έχει αναφέρει ο ίδιος την πρώτη ημέρα που ανέλαβε το υπουργείο, αυτό που θέλει είναι να χαράξει μια ανθρωποκεντρική πολιτική στο υπουργείο Υγείας.

«Θα αναδείξουμε τους μικρούς ήρωες, γιατρούς νοσηλευτές και διοικητικούς του ΕΣΥ. επίκεντρό της δική μας πολιτικής θα είναι ο άνθρωπος. Θα κριθούμε από το αν έχουμε δεύτερη βάρδια τον αξονικό, υγειονομικό υλικό στα νοσοκομεία και μικρότερη ταλαιπωρία για τους πολίτες, οι αλλαγές θα ξεκινήσουν από τα μικρά και καθημερινά», είχε πει ο Βασίλης Κικίλιας κατά την ανάληψη των καθηκόντων του.

Χθες το πρωί  μόλις έφτασε στο υπουργείο Υγείας έλεγε πως προτεραιότητά του είναι οι άνθρωποι και μετά όλα τα άλλα, ενώ επεσήμανε ότι υπάρχουν πολλές μικρές «μάχες» που έχουν να κερδηθούν, στην διάρκεια της θητείας του.

Είχε επισημάνει μάλιστα από το πρωί ότι θα κάνει συχνές επισκέψεις στα νοσοκομεία και το έπραξε από την πρώτη κιόλας ημέρα, ώστε να δει σε τι κατάσταση είναι ο «Ευαγγελισμός».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments