Video

UB40: Το αδιαχώρητο στη συναυλία με τον Αντώνη Ρέμο (vids)

UB40: Το αδιαχώρητο στη συναυλία με τον Αντώνη Ρέμο (vids)
UB40: Μία υπέροχη βραδιά στην πρώτη τους συνάντηση με τον Αντώνη Ρέμο, στο Θέατρο Γης στη Θεσσαλονίκη καθώς και στο Θέατρο Πέτρας στην Αθήνα.

UB40: Το επιτυχημένο reggae-pop συγκρότημα συνάντησε επί σκηνής τον Αντώνη Ρέμο σε μία μοναδική συναυλία στο Θέατρο Γης στη Θεσσαλονίκη στις 8 Ιουλίου και η “μαγική” μουσική συνάντησή τους επαναλήφθηκε επί σκηνής και την Τετάρτη, 10 Ιουλίου στο Θέατρο Πέτρας στην Αθήνα. Παρά τις υψηλές θερμοκρασίες, περισσότεροι από 4.000 άνθρωποι βρέθηκαν στο θέατρο για να απολαύσουν αυτή τη βραδιά.

Οι UB40, με περισσότερα από 70εκ. πωλήσεις και τέσσερις φορές υποψήφιοι για βραβείο Grammy, ήρθαν στην Ελλάδα για να γιορτάσουν τα 40ά γενέθλια τους, ταξιδεύοντάς μας στο μαγικό μουσικό τους σύμπαν, με ρυθμούς reggae & global pop και να μας κάνουν να θυμηθούμε παλιές και νεότερες παγκόσμιες επιτυχίες τους, όπως το “Red Red Wine”, το “Here I Am” και δεκάδες ακόμη singles.

Ο «δικός μας» Αντώνης Ρέμος, ο διεθνώς καταξιωμένος ερμηνευτής, βρέθηκε σε αυτή τη μουσική συνάντηση της χρονιάς, για να συνεπάρει και πάλι το κοινό, με τις δεκάδες επιτυχίες του και να θυμίσει για μια ακόμη φορά, τον λόγο για τον οποίον βρίσκεται αδιάλειπτα στην κορυφή των Charts , εδώ και τρεις δεκαετίες.

UB40 – Αντώνης Ρέμος: Επόμενος σταθμός Κύπρος

Ο Αντώνης Ρέμος συναντά επί σκηνής τους UB40 στις 12 Ιουλίου στο Τσίρειο Στάδιο, στη Λεμεσό. Οι UB40, ο Αντώνης Ρέμος και το κοινό της Κύπρου,  αγκαλιάζουν και υποστηρίζουν τους σκοπούς του Ιδρύματος Ronald Mc Donald House Charities (RMHC), λαμβάνοντας υπόψη ότι 5€ από το κάθε εισιτήριο στην Ζώνη «Platinum» θα διατεθεί για την οικονομική ενίσχυση και την δράση του Ιδρύματος.

Δείτε πλάνα από την κοινή εμφάνισή τους στη Θεσσαλονίκη

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments