Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Παρασκευής (12/7/19)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Παρασκευής (12/7/19)
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, Παρασκευή (12/7/19).

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, Παρασκευή (12/7/19).

  • κριός

Προσπάθησε να μην εφησυχάσεις με τη φαινομενική ρουτίνα που κυριαρχεί στην ερωτική σου ζωή, αυτή τη στιγμή. Εκεί που πολλά μπορεί να φαίνονται συνηθισμένα, υπάρχουν περιθώρια για ξαφνικές αλλαγές. Σε ό, τι αφορά τα ερωτικά σου, αυτό θα μπορούσε να είναι το είδος της αλλαγής που πιθανώς χρειάζεσαι. Οι ερωτικές ευκαιρίες θα εκδηλωθούν ξαφνικά…. και αν μπορέσεις να τις αντιληφθείς, τότε κάτι ξεχωριστό με ευχάριστες μακροπρόθεσμες συνέπειες, μπορεί να συμβεί!

  • ταύρος

Μπορεί να έχεις προσαρμοστεί στις αλλαγές που συμβαίνουν σε διάφορους τομείς της ζωής σου. Να ξέρεις όμως, πως πιθανόν να αρχίσει να εξελίσσεται και η ερωτική σου ζωή. Θα μπορέσεις να εξισορροπήσεις τις προσωπικές με τις επαγγελματικές αλλαγές που συμβαίνουν….και η εστίασή σου θα μετατοπιστεί τώρα, με τέτοιο τρόπο που θα χρειαστεί να προσέξεις την ιδιωτική σου ζωή. Αν αυτό αφορά το ταίρι σου, τότε θα μπορούσες να του δείξεις, περισσότερη αγάπη και υποστήριξη αυτό το διάστημα.

  • δίδυμοι

Εμπιστέψου αυτό που βλέπεις, σε ό,τι αφορά τη σχέση σου. Μπορείς να καταλάβεις αμέσως αυτό που παρουσιάζεται…. και μάλλον δε θα χρειαστεί να σκάψεις βαθύτερα για να αποκτήσεις περισσότερες πληροφορίες. Ωστόσο, αν ό,τι βλέπεις σε κάνει να νιώθεις ανήσυχη, τότε μην υποτιμάς το τί μπορείς να πετύχεις, αν είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου ή με τον εραστή σου. Έχεις την ευκαιρία να συνδεθείς αυθεντικά και ρεαλιστικά, μ’ ένα θέμα της ερωτικής σου ζωής….και μάλιστα έγκαιρα!

  • καρκίνος

Αν ο αγαπημένος σου πιστεύει ότι έχει να κάνει μια επισήμανση και είναι αποφασισμένος να τον ακούσεις, τότε θα αντιδράσεις με γκριμάτσες, επειδή έχεις την πεποίθηση ότι έχετε ήδη εξαντλήσει αυτό το θέμα. Δεν έχεις καμία αμφιβολία για το πόσο παθιασμένος είναι για μια συγκεκριμένη υπόθεση. Μήπως όμως να σταματήσετε και οι δύο τις συζητήσεις και να διοχετεύσετε το πάθος που κυριαρχεί στην ατμόσφαιρα, με άλλους τρόπους;

  • λέων

Αν αισθάνεσαι ότι ένα ερωτικό θέμα στη σχέση σου, κινδυνεύει να γίνει μεγαλύτερο, τότε μπορείς να αποφύγεις τη δημιουργία μιας μεγαλύτερης έντασης, στο ξεκίνημά του. Είναι σημαντικό να ξεκαθαρίσεις, πως αναγνωρίζεις γιατί το ταίρι σου, θεωρεί τόσο σημαντικό το ζήτημα που τον απασχολεί….αλλά υπάρχουν πολλά που μπορείς να κάνεις για να μετριάσεις τις ανησυχίες του. Γίνε η φωνή της λογικής, που χρειάζεται αυτή τη στιγμή.

  • παρθένος

Κάποιος, κάπου, επιθυμεί να επικοινωνήσει ή να σου μεταφέρει κάτι. Αυτό σου δίνει την ευκαιρία να αποκτήσεις πολύτιμη γνώση ή να κάνεις μια ενδιαφέρουσα ανακάλυψη. Ωστόσο, για να συμβεί κάτι από τα δύο ή και τα δύο, θα πρέπει να είσαι πιο δεκτική στις πληροφορίες που προσπαθούν να σε προσεγγίσουν. Ένα ανοιχτό μυαλό, διευρύνει τις γραμμές επικοινωνίας και θα μπορούσε να οδηγήσει στην αποδοχή μιας αλήθειας στη σχέση σου, που μέχρι τώρα, αγνοούσες.

  • ζυγός

Αν περιμένεις να έχεις τύχη στην ερωτική σου ζωή, ή αν ελπίζεις σ’ έναν άψογο συγχρονισμό που θα βοηθήσει στην εξέλιξη των ερωτικών σου, τότε δεν υπάρχει καλύτερο αστρολογικό κλίμα, από το τωρινό. Η πρόοδος μπορεί να γίνει με τον τρόπο που πάντα επιδίωκες, … αλλά να είσαι έτοιμη ν’ αντιδράσεις γρήγορα σε ό, τι αποκαλυφθεί. Μια χρυσή ευκαιρία, δεν εμφανίζεται συχνά!

  • σκορπιός

Θα συνεχίσει να είναι ένα διάστημα αξιολόγησης ή επανεκτίμησης των αποφάσεων που αφορούν την ικανοποίηση ή την αβεβαιότητα που νιώθεις για την ερωτική σου ζωή. Ωστόσο, μην υποκύψεις στην πίεση, για λήψη άμεσων αποφάσεων. Αυτές δεν μπορούν να ληφθούν ενώ παραμένεις αβέβαιη ή υποθέτεις διάφορες καταστάσεις. Χαλάρωσε και δώσε χρόνο στον εαυτό σου, να καταλάβεις αυτό που σου λέει η καρδιά σου. Και μην υποκύψεις σε καμία πίεση που προέρχεται από αλλού.

  • τοξότης

Γνωρίζεις πως δεν μπορείς να πάρεις αποφάσεις για το μακροπρόθεσμο μέλλον της σχέσης σου, αν δε σκεφτείς πολύ σοβαρά. Ωστόσο, μπορείς να παραβλέψεις την ισχυρή θέση που έχεις. Δεν φαίνεται να χρειάζεσαι περισσότερες πληροφορίες και πιθανόν να έχεις αρκετό χρόνο για να σταθμίσεις διάφορους παράγοντες. Είναι επίσης σημαντικό να μην εστιάζεις πάρα πολύ στις ελλείψεις της σχέσης σου, επειδή φαίνεται ότι αξίζει να μπούνε γερά θεμέλια σ’ αυτήν, με το συγκεκριμένο άτομο.

  • αιγόκερως

Στη σχέση σου υπάρχει ένα θέμα που αφορά, το πόσα δίνεις εσύ σ’ αυτή και πόσα παίρνει ο εραστής σου. Μπορεί να έχεις κάνει μεγάλες προσπάθειες για να διατηρήσεις την ειρήνη και την ηρεμία ή να έχεις ακολουθήσει δομές, που ταιριάζουν περισσότερο σ’ εκείνον, παρά σε σένα. Αν υπάρχει ανισορροπία, τότε αυτό πρέπει να αντιμετωπιστεί με μια ανοικτή και ειλικρινή συζήτηση, ανάμεσά σας!

  • υδροχόος

Θα νιώσεις πως η ανάγκη να εξηγήσεις ή να επιβεβαιώσεις τις ενέργειές σου, στον εραστή σου, εμποδίζουν την ελευθερία σου. Αυτό που σου έδινε νόημα ή φαινόταν πως ήταν η πιο πρακτική προσέγγιση σ’ ένα πρόβλημα, μπορεί να είναι κάτι που αμφισβητεί το ταίρι σου. Πιθανότατα θέλει να μάθει γιατί επέλεξες το συγκεκριμένο σχέδιο δράσης και αν μπορεί να εμπλακεί περαιτέρω, με κάποιο τρόπο.

  • ιχθύες

Θα νιώσεις πιο αποφασισμένη να κερδίσεις ή να ανακτήσεις τον έλεγχο της συναισθηματικής σου ζωής. Εντούτοις, μπορεί επίσης να χρειαστεί να κάνεις σκληρά παζάρια με το ταίρι σου, ειδικά αν δεν βλέπει ό,τι βλέπεις ή αν πιστεύεις πως έχεις καταπνίξει κάτι μέσα σου, κατά τη διάρκεια της προσπάθειας. Αν οι λόγοι για τους οποίους επιθυμείς τέτοια επίπεδα ελέγχου, είναι περισσότερο για σένα την ίδια παρά για τον αγαπημένο σου, τότε μάλλον θα έχει κάποιο θέμα.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments