Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Τετάρτης (10/7/19)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Τετάρτης (10/7/19)
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, Τετάρτη (10/7/19).

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, Τετάρτη (10/7/19).

  • κριός

Αφέσου στις ερωτικές και αισθησιακές σκέψεις σου! Με λίγη τύχη, τα όνειρά σου, θα μπορούσαν να γίνουν πολύ πιο ενδιαφέροντα ή ευχάριστα. Ωστόσο, φρόντισε να εκμεταλλευτείς την ευκαιρία να αφήσεις τη φαντασία σου να περιπλανηθεί… και να σε πάει, όπου αυτή επιλέξει. Αν είναι μια συναισθηματική σύνδεση που αναμιγνύεται με την πνευματική διέγερση που επιζητάς, τότε αυτό προσφέρεται, αυτό το διάστημα!

  • ταύρος

Είναι πιθανό να χρειαστεί να αλλάξεις τη γνώμη, την πεποίθηση ή τη στάση του αγαπημένου σου. Μπορεί να έχει σταθερές ιδέες για το πώς πρέπει να είναι τα πράγματα, αλλά γνωρίζεις πως δεν έχει σκεφτεί, ένα κρίσιμο σημείο. Γι’ αυτό μπορεί να είναι απαραίτητο να τον διαφωτίσεις ή τουλάχιστον να του επιστήσεις την προσοχή, στον τρόπο με τον οποίο, θα πρέπει να προσαρμόσει τη σκέψη του. Το κλειδί για την αρμονία, εξαρτάται από το να του μιλήσεις ανοιχτά και με ευαισθησία.

  • δίδυμοι

Αν δεν αισθάνεσαι έντονα συναισθηματικά ή δε νιώθεις πως είσαι η ζωή και η ψυχή των πάρτι, τότε μπορεί να φταίει, το ότι έχεις εστιάσει σε ό,τι είναι αβέβαιο ή περιοριστικό στα ερωτικά σου ζητήματα. Μην αφήνεις την αβεβαιότητα να πάρει το καλύτερο από τον εαυτό σου. Αυτό που βιώνεις, μπορεί να είναι σύμπτωμα των αλλαγών που επικρατούν στη σχέση σου. Και η ανασφάλεια, είναι πάντα ένα συναίσθημα που τις συνοδεύει. Πρέπει να πιστέψεις, πως αυτό δε θα έχει διάρκεια. Σύντομα θα νιώθεις πιο αισιόδοξη.

  • καρκίνος

Μια αίσθηση σοβαρότητας μπορεί να επικρατήσει στην ερωτική σου ζωή, αλλά είναι…. και απαραίτητο και χρήσιμο. Μπορεί να υπάρχουν ζητήματα που απαιτούν αντιμετώπιση… και το κλίμα για να γίνει αυτό, πρέπει να ενθαρρύνει την εστίαση και την αφοσίωση. Τα πάθη θα μπορούσαν να ενταθούν, οπότε βεβαιώσου πως για οτιδήποτε δεσμευτείς συναισθηματικά, θα το έχεις παράλληλα σκεφτεί σοβαρά. Αν νιώθεις ότι θα λυπηθείς, αν πάρεις παρορμητικές αποφάσεις… τότε έχεις δίκιο.

  • λέων

Φαίνεται ότι κάποιος μπορεί να τροφοδοτήσει το μυαλό σου με πολλές σκέψεις! Και θα περιλαμβάνουν συζητήσεις ή ανταλλαγές, που είναι ταυτόχρονα διεγερτικές και ενδιαφέρουσες. Αν είσαι ελεύθερη, μπορεί να εξετάσεις, πόσα κοινά έχεις, με κάποιον που πίστευες πως είναι απόμακρος. Αν είσαι σε σχέση, θα εκπλαγείς από την ανακάλυψη ενός νέου και κοινού ενδιαφέροντος, με τον αγαπημένο σου. Ό, τι και να συμβαίνει από τα δύο…. η διαμόρφωση ή η ενίσχυση ενός δεσμού, βασίζεται αρχικά, στη διαμόρφωση μιας ευχάριστης και πνευματικής σύνδεσης ανάμεσα στο ζευγάρι. Και αυτό προσφέρεται, τώρα.

  • παρθένος

Αυτό που λέγεται ή μεταφέρεται αυτή τη στιγμή, μπορεί να είναι κάτι που περίμενες υπομονετικά. Θα μπορούσες να είσαι εσύ που θα αιφνιδιαστείς από ό, τι ακούσεις, ή να πέσει το σαγόνι του εραστή σου στο πάτωμα από την έκπληξη, όσων του πεις! Είτε έτσι είτε αλλιώς, για οποιονδήποτε λόγο, έπρεπε να γίνει αυτή η συζήτηση. Αυτό που θα συμφωνήσετε ή θα αποδεχτείτε, μπορεί να σηματοδοτήσει την αρχή ενός ευχάριστου καινούργιου κεφαλαίου στη σχέση σας.

  • ζυγός

Οι δεσμοί ή οι σχέσεις σου με τους άλλους, πρέπει να εξεταστούν προσεκτικότερα. Αν έχεις επιδιώξει να δημιουργήσεις σχέση μ’ ένα άνθρωπο που σ’ ενδιαφέρει ιδιαίτερα…. Ή αν επιτρέπεις σ’ ένα συγκεκριμένο άτομο να παραμείνει μέρος της ερωτικής σου ζωής για λόγους που είναι πιο στενοί από ερωτικοί, τότε αυτό θα μπορούσε να διασαφηνιστεί τώρα. Είτε μόνη είτε σε σχέση, ίσως είναι καιρός να αξιολογήσεις με το μυαλό και την καρδιά σου, τι θέλεις να παραμείνει όπως είναι – και τι χρειάζεται να αλλάξεις.

  • σκορπιός

Σε ό,τι σε κάνει να νιώθεις ανήσυχη αυτή τη στιγμή και αφορά τη σχέση σου, ακολούθησε τη γραμμή «αν υπάρχει αμφιβολία, τότε μην το κάνεις ». Μπορεί να υπάρχουν πολλά ζητήματα που σε κάνουν να είσαι διστακτική. Αν κάτι σχετικό με μια νέα σχέση ή με μια ανάγκη πρέπει να αλλάξει…και νιώθεις επιφυλακτική ή απρόθυμη εξαιτίας του, τότε το χρωστάς στον εαυτό σου να εξετάσεις τα πράγματα από κάποια απόσταση. Μην αφήνεις τον ενθουσιασμό να θολώνει την κρίση σου, για κάτι που χρειάζεται να εκτιμήσεις ειλικρινά.

  • τοξότης

Οι πιθανότητες είναι, πως αυτό που δεν λέγεται ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου, θα σου δώσει αρκετούς λόγους, για να σκεφτείς. Κατά τα φαινόμενα, εσύ και ο εραστής σου, θα μπορούσατε να είσαστε ικανοποιημένοι, με το πώς είναι τα πράγματα! Αλλά πιθανότατα γνωρίζετε τις σκέψεις και τα συναισθήματα που θέλετε να ξεκαθαρίσετε ανάμεσά σας. Προσπαθήστε να το λύσετε τώρα που μπορείτε να το διαχειριστείτε, πριν γίνει αργότερα πιο περίπλοκο.

  • αιγόκερως

Αξίζει να εξετάσεις το γιατί…. ενώ προσπαθείς πολύ σκληρά να φέρεις πρόοδο στη σχέση σου, κινδυνεύεις να κάνεις το άτομο που θέλεις να φέρεις κοντά σου, ν’ απομακρυνθεί. Είναι πιθανό βέβαια, να υπάρχει πολύ ρουτίνα στη σχέση σου αυτό το διάστημα. Ίσως ο εραστής σου, να έχει ανάγκες και συναισθήματα, που πρέπει να εξετάσει. Αν αποφασίσεις να χαλαρώσεις λίγο τα ηνία στη σχέση σου, τότε και ο εραστής σου, θα κάνει το ίδιο.

  • υδροχόος

Ορισμένες σχέσεις, απαιτούν σταθερότητα και ρουτίνα. Άλλες πάλι, ίσως δεν το χρειάζονται. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να εξετάσεις στη σχέση σου, αν σε ανησυχεί, επειδή φαίνεται ότι υπάρχουν περισσότερες από μία ευκαιρίες να αντικατασταθεί αυτό που έχει γίνει κουραστικό, με μια ενδιαφέρουσα «αίσθηση του άγνωστου». Αν θέλεις να υποκύψεις σε λίγη παρορμητικότητα ή στην αίσθηση της περιπέτειας, τότε μπορείς να βρεις μια καινούργια ερωτική σχέση στη ζωή σου.

  • ιχθύες

Αυτό που είσαι αποφασισμένη να κρατήσεις κρυφό, θα φανερωθεί νωρίτερα απ’ ό,τι νομίζεις. Το σημερινό αστρικό κλίμα προσφέρει τη δυνατότητα για ξαφνικές αλλαγές και για έκθεση σε οτιδήποτε παρέμενε κρυφό. Να είσαι προετοιμασμένη…γιατί αν δεν ανοιχτείς σύντομα και δε μιλήσεις, η προσωπική σου ζωή, θα είναι κάτω από τον έλεγχο, άλλων.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments