Αθλητισμός

Μάρκους Μπεργκ: Και τελικά… Κράσονταρ

Μάρκους Μπεργκ: Και τελικά… Κράσονταρ
Μάρκους Μπεργκ: Ούτε Ελλάδα, ούτε Τουρκία ο Σουηδός, ο οποίος τελικά υπέγραψε στην Κράσνονταρ της Ρωσίας.

Μάρκους Μπεργκ: Το όνομά του έπαιξε δυνατά για τον Ολυμπιακό. Φλέρταρε με την Τουρκία. Ακούστηκε για τον ΠΑΟΚ. Τον ήθελαν στη χώρα του. Ο Μάρκους Μπεργκ ήταν ένα από τα σήριαλ του καλοκαιριού, αλλά τελικά η επόμενη σεζόν θα τον βρει στη Ρωσία και συγκεκριμένα στην Κράσνονταρ.

Ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού και της Αλ Αΐν ανακοινώθηκε επίσημα πριν από λίγο από το ρωσικό κλαμπ, που έκανε τη μεγάλη έκπληξη. Τα χρήματα που δόθηκαν στον Μπεργκ ήταν πολλά και φαίνεται πως έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην απόφασή του να πάει στη Ρωσία, που δεν ήταν στις πρώτες του επιλογές.

Τις τελευταίες μέρες η ομάδα που ακουγόταν περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη ήταν η Τραμπζονσπόρ. Μάλιστα υπήρχαν και δημοσιεύματα για ταξίδι του Σουηδού στην Τουρκία προκειμένου να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του.

Τελικά μία μέρα αργότερα ο Μπεργκ υπογράφει στην Κράσνονταρ, που δείχνει πολύ μεγάλες βλέψεις για το μέλλον της, προσθέτοντας έναν σπουδαίο επιθετικό στο ρόστερ της. Ο Μάρκους Μπεργκ έρχεται από καταπληκτικές σεζόν και παρά τα 32 του χρόνια αποτελεί μια σούπερ επιλογή για κάθε ομάδα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments