Αθλητισμός

Μάρκους Μπεργκ: Μόνο φήμες τα περί συμφωνίας με την Τραμπζονσπόρ

Μάρκους Μπεργκ: Μόνο φήμες τα περί συμφωνίας με την Τραμπζονσπόρ
Μάρκους Μπεργκ: Μόνο φήμες φαίνεται πως είναι τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Σουηδό να παίρνει μεταγραφή στην Τραμπζονσπόρ.

Μάρκους Μπεργκ: Το μέλλον του Σουηδού επιθετικού έχει γίνει το μεγάλος σίριαλ του καλοκαιριού. Ο πρώην σέντερ φορ του Παναθηναϊκού ολοκλήρωσε την περιπέτεια του στα Εμιράτα με την φανέλα της Αλ Αΐν. Η πρόθεση του έμπειρου ποδοσφαιριστή είναι να επιστρέψει στην Ευρώπη. Αρκετές ομάδες εξετάζουν την περίπτωση του και μερικές από αυτές έχουν ήδη προχωρήσει σε επίσημη πρόταση για την απόκτηση του.

Μια από τις ομάδες που έδειξε το πιο ζεστό ενδιαφέρον ήταν ο Ολυμπιακός. Οι Πειραιώτες έψαχναν για καιρό μαι αξιόπιστη λύση για την γραμμή κρούσης και το όνομα του Μπεργκ ήταν στην κορυφή της σχετικής λίστας. Παρά το γεγονός πως οι “ερυθρόλευκοι” ήταν διατεθειμένοι να κάνουν μια οικονομική υπέρβαση, η υπόθεση δεν είναι θετική κατάληξη. Ο Σουηδός δεν ψήθηκε να φορέσει την φανέλα της ομάδας και έτσι ο Ολυμπιακός κατέληξε στον Ελ Αραμπί.

Μάρκους Μπεργκ: Δύσκολα θα μετακομίσει στην Τουρκία

Τις τελευταίες μέρες υπήρχε η αίσθηση ότι ο 32χρονος επιθετικός θα γινόταν κάτοικος Τουρκίας. Η Τραμπζονσπόρ είχε δείξει ζεστό ενδιαφέρον για την απόκτηση του και αρκετά δημοσιεύματα μιλούσαν για τελειωμένη υπόθεση. Ωστόσο τα πράγματα είναι διαφορετικά. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Μμεργκ δεν έχει πάρει καμία απόφαση ακόμα. Μάλιστα, λίγοι άνθρωποι γνωρίζουν ποιες είναι οι προθέσεις του.

Αυτοί τονίζουν ότι δεν υπάρχει καμία συμφωνία με την πλευρά της Τουρκικής ομάδας. Αντίθετα πιστεύουν ότι το ενδεχόμενο να μετακομίσει ο Μπεργκ στην Τουρκία δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες. Εδώ και μέρες υπάρχουν δημοσιεύματα από την γειτονική χώρα που αναφέρουν ότι υπάρχει “σφήνα” άλλης ομάδας. Οι φήμες λένε ότι αυτή είναι ο ΠΑΟΚ. Ο “δικέφαλος” ψάχνει επιθετικό και το όνομα του Μπεργκ έχει παίξει πολλές φορές στο ρεπορτάζ.

Τη σεζόν, που ολοκληρώθηκε ο Μπεργκ αγωνίστηκε στην Αλ Αΐν και σε 29 συμμετοχές πέτυχε 14 γκολ, παραμένοντας μία πολύ αξιόπιστη λύση για την ομάδα του.Τις καλύτερες του σεζόν, φυσικά ο Σουηδός τις έκανε με τα χρώματα του Παναθηναϊκού όταν σε 151 συμμετοχές είχε 95 γκολ και 28 ασίστ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments