Αθλητισμός

Πέδρο Μαρτίνς: Ο λόγος που δε ζήτησε άλλον τερματοφύλακα

Πέδρο Μαρτίνς: Ο λόγος που δε ζήτησε άλλον τερματοφύλακα
Πέδρο Μαρτίνς: Ο τεχνικός του Ολυμπιακού δεν έχει ζητήσει μεταγραφή τερματοφύλακα για να πλαισιώσει τον Ζοσέ Σα.

Πέδρο Μαρτίνς: Ο Ολυμπιακός στο φετινό μεταγραφικό παζάρι έχει κινηθεί με πολύ προσοχή, κάνοντας μεθοδικές κινήσεις, οι οποίες έχουν ενισχύσει πολύ το ρόστερ της ομάδας, χωρίς ωστόσο να χαλάσει η χημεία και το κλίμα ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές. Οι Πειραιώτες δεν έχουν ολοκληρώσει τις κινήσεις τους, καθώς αναμένονται κι άλλες μεταγραφές μέχρι το τέλος της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Πριν τον σοβαρό τραυματισμό του Φορτούνη που αναστάτωσε αρκετά του ανθρώπους του Ολυμπιακού, είχε ανοίξει μεγάλη κουβέντα για το ποιος θα πλαισιώσει το Ζοσέ Σα κάτω από τα δοκάρια των Ερυθρολεύκων. Και πολλά ονόματα έφτασαν στα γραφεία των Πειραιωτών, χωρίς ωστόσο να γίνει κάποια κίνηση για απόκτηση άλλου τερματοφύλακα.

Και ο λόγος είναι πολύ απλός. Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν «καίγεται» αυτή τη χρονική στιγμή να πάρει η ομάδα τερματοφύλακα. Ο 49χρονος έχει “τρελαθεί με την απόδοση του νεαρού Κωνσταντίνου Τζολάκη. Ο μικρός του έχει κλέψει την καρδιά και δεν μπορεί να πιστέψει ότι ένα παιδί μόλις 16,5 ετών μπορεί να κάνει αυτά που κάνει και παράλληλα να κάνει μία τόσο καλή προετοιμασία.

Ο Μαρτίνς είχε παρακολουθήσει τον Τζολάκη στον Ρέντη και έλεγε πριν φύγει η ομάδα για την Πολωνία, ότι ο πιτσιρικάς μπορεί να σταθεί στην τριάδα των πορτιέρε. Μετά και την προετοιμασία σε Πολωνία και Αυστρία, όπου ο Τζολάκης ανταποκρίθηκε πολύ καλά, ο Μάρτινς φαίνεται να έχει πάρει την απόφαση ο Ολυμπιακός να πορευτεί με τον Σα και τον Τζολάκη.

Και στην εξίσωση μπαίνει και ο Μάριος Σιαμπάνης, ο οποίος αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ.

Μπορεί να θέλει το χρόνο του ακόμα για να προσαρμοστεί, αλλά ο Μαρτίνς και γι’ αυτόν έχει πολύ καλή εικόνα. Θεωρεί ότι έχει τα προσόντα να σταθεί στο μεγάλο λιμάνι. Ο Μαρτίνς πιστεύει πως με Σα, Τζολάκη και Σιαμπάνη είναι μία χαρά και θεωρεί άδικο προς αυτά τα δύο παιδιά να μην τους δώσει την ευκαιρία να είναι στην τριάδα. Αυτή τη στιγμή δεν σκοπεύει να πάρει δεύτερο τερματοφύλακα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments