Lifestyle

Χαλκιδική: Ο Νίκος Μακρόπουλος και το συγκινητικό μήνυμα για τον τόπο του

Χαλκιδική: Ο Νίκος Μακρόπουλος και το συγκινητικό μήνυμα για τον τόπο του
Χαλκιδική: Ο Νίκος Μακρόπουλος ακύρωσε τη συναυλία του στον τόπο του λόγω όσων βιώνει.

Χαλκιδική: Την προγραμματισμένη για το Σάββατο συναυλία του στη Χαλκιδική ακύρωσε ο δημοφιλής λαϊκός τραγουδιστής, Νίκος Μακρόπουλος, μετά τη θεομηνία που «χτύπησε» την περιοχή.

Ο Νίκος Μακρόπουλος με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρθηκε στην θεομηνία που έπληξε τον τόπο που μεγάλωσε:

«Όταν ο τόπος σου βιώνει μια τέτοια πρωτοφανή φυσική καταστροφή αφήνοντας πίσω της θύματα και δεκάδες τραυματίες τα λόγια δεν αρκούν για να περιγράψεις τα συναισθήματα σου. Συναισθήματα απόγνωσης για αυτό που αντίκρισα γύρω μου, οδύνης για τις οικογένειες των θυμάτων και θλίψης για τις ζημιές στον τόπο που μεγάλωσα. Εύχομαι να ξαναβρούμε γρήγορα τους ρυθμούς μας και να έχουμε δύναμη και πίστη» ανέφερε, ενώ πρόσθεσε πως:

«Η προγραμματισμένη -για το Σάββατο 13/7- εμφάνιση μου στη Χαλκιδική δεν θα πραγματοποιηθεί».

Ο Νίκος Μακρόπουλος λατρεύει τη Χαλκιδική καθώς η καταγωγή του είναι από τη Θεσσαλονίκη. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη. Έζησε τα παιδικά του χρόνια στην Κάτω Τούμπα της Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στην γειτονιά του Αγίου Φανουρίου. Ο ίδιος θυμάται τον εαυτό του παιδί να παίζει με τους φίλους του ξέγνοιαστος και ευτυχισμένος.

Από μικρή ηλικία αγαπούσε την λαϊκή μουσική. Στην ηλικία των 12 ετών άρχισε να μαθαίνει κιθάρα και η πρώτη φορά που τραγούδησε μπροστά σε πολύ κόσμο ήταν σε μια γιορτή του σχολείου του για το Πολυτεχνείο. Του είχαν αναθέσει να πει ένα δημοτικό τραγούδι και από τότε φαινόταν το ταλέντο του.

Ο ίδιος έχει δηλώσει πως ήταν αναποφάσιστος όταν ήταν νέος για το τι επάγγελμα θα έκανε αλλά μετά που τελείωσε το σχολείο στα 18 σπούδασε στην Αθήνα Φυσική Αγωγή. Όμως για να τελειώσει τις σπουδές του άργησε αρκετά χρόνια. Την περίοδο που δεν είχε τελειώσει τις σπουδές του έκανε τα πρώτα του βήματα τραγουδώντας σε μαγαζιά της Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments