Αθλητισμός

Formula 1: Θρίαμβος του Χάμιλτον στο «σπίτι» του

Formula 1: Θρίαμβος του Χάμιλτον στο «σπίτι» του
Formula 1: Ο Βρετανός παγκόσμιος πρωταθλητής πήρε ακόμα μία νίκη στη φετινή Formula 1 και βάζει πλώρη για την κατάκτηση και του φετινού τίτλου.

Formula 1: Ο Λιούις Χάμιλτον της Mercedes έχει κάνει προσωπική του υπόθεση το γκραν πρι της Βρετανίας, στην πίστα του Silverstone, καθώς τερμάτισε ξανά πρώτος, παίρνοντας για έκτη φορά  την καρό σημαία στον αγώνα της χώρας του. Ο Βρετανός παγκόσμιος πρωταθλητής πήρε ακόμα μία νίκη στη φετινή Formula 1 και βάζει πλώρη για την κατάκτηση και του φετινού τίτλου.

Ο Χάμιλτον έφτασε έτσι στους 223 βαθμούς στο πρωτάθλημα και αποσπάστηκε στο +39 από τον Μπότας, ενώ ακολουθούν Φερστάπεν, Φέτελ και Λεκλέρκ με 136, 123, 120 αντίστοιχα.

Στη δεύτερη θέση τερμάτισε ο Φινλανδός και «ομόσταυλος» του στη Mercedes, Βαλτέρι Μπότας, και στην τρίτη θέση τον Σαρλ Λεκλέρκ της Ferrari. Τη δεκάδα συμπλήρωσαν οι Γκασλί, Φερστάπεν, Σάινθ, Ρικιάρντο, Ραϊκόνεν, Κβίατ, Χούλκενμπεργκ.

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ ολοκλήρωσε ένα καταστροφικό τριήμερο για τον ίδιο, τερματίζοντας 16ος, μετά από το τρακάρισμα που είχε με τον Φερστάπεν στον 38ο γύρο.

Tα τελικά αποτελέσματα του αγώνα:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments