Αθλητισμός

Ρίον Μπράουν: Κλείνει στον Παναθηναϊκό

Ρίον Μπράουν: Κλείνει στον Παναθηναϊκό
Ρίον Μπράουν: Έτοιμος να κάνει δικό του τον Αμερικανό του Προμηθέα είναι ο Παναθηναϊκός.

Ρίον Μπράουν: Την στελέχωση της θέσης «3» με τον Ρίον Μπράουν φαίνεται ότι επιθυμεί ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ και οι «πράσινοι» αναμένεται να βάλουν τον 28χρονο φόργουορντ του Προμηθέα Πατρών στη… μηχανή τους!

Προκειμένου, ο Μπράουν να προσθέσει αθλητικότητα, ενέργεια και μια ακόμα αξιόπιστη επιλογή πίσω από τον Ιωάννη Παπαπέτρου για τον Αργύρη Πεδουλάκη και κατ’ επέκταση τον Παναθηναϊκό. Ενώ ο Αμερικανός άσος διαθέτει και εμπειρία από την ελληνική… πραγματικότητα. Ο Αμερικανός γκαρντ- φόργουορντ με την φανέλα του Προμηθέα Πάτρας έχει αφήσει πολύ θετικές εντυπώσεις, τόσο στην Basket League, όσο και στο Champions League.

Ο Μπράουν είναι πολύ αθλητικός παίκτης και μπορεί να παίξει καλή άμυνα. Στην Basket League έπαιξε 25 ματς στην κανονική περίοδο με τον Προμηθέα και είχε μέσο όρο 11,32 πόντους, 3,04 ριμπάουντ, 2,44 ασίστ, 1 κλεψίματα. Στα πλέι οφ έχει παίξει σε 3 ματς ως και έχει μ.ο. 8,33 πόντους, 2 ριμπάουντ, 3,33 ασίστ. Στο BCL… ήταν ασταμάτητος. Είχε μ.ο. 15,3π., (με 37.9% στα τρίποντα), 4,8ριμπ., 1,9ασ., 0,9κλεψ., 1,5 λάθη.

Ο Μπράουν είναι ένας παίκτης που διακρίνεται για τα αθλητικά προσόντα του, έχει γνώση της ελληνικής πραγματικότητας και ο Πεδουλάκης βλέπει σε αυτόν μια… επένδυση για το παρόν και το μέλλον. Στα θετικά του Μπράουν η σωματική διάπλασή του, καθώς μπορεί να παίξει σπουδαία άμυνα και στο κομμάτι αυτό… διέπρεψε στη σειρά των ημιτελικών κόντρα στην ΑΕΚ. Επιπλέον, ο 28χρονος γκαρντ-φόργουορντ διαθέτει αξιόπιστο σουτ τριών πόντων (σούταρε με 34,7% στο πρωτάθλημα κατά μέσο όρο) , ενώ πέρα από την αθλητικότητά του, είναι παίκτης που έχει μεγάλο κίνητρο για να δείξει πράγματα και να βοηθήσει το «τριφύλλι».

Είναι ένας παίκτης που ήθελε από την αρχή ο Πεδουλάκης, γιατί τον θεωρεί εξαιρετικό επιθετικό αλλά πιστεύει ότι μπορεί να προσφέρει και στην άμυνα.

Από εκεί και πέρα στο «τριφύλλι» βρίσκονται σε αναμονή για το θέμα του Τζίμερ Φριντέτ, καθώς γίνονται διαβουλεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές και φαίνεται πως θα υπάρξουν εξελίξεις σήμερα. Θυμίζουμε ότι ο Αμερικανός «μπομπέρ» έχει απαντήσει θετικά, προφορικά προς το παρόν, στην πρόταση του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ για διετές συμβόλαιο, ενώ αναμονή υπάρχει για το θέμα του Όστιν Χόλινς.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments