Ελλάδα

Καιρός: Τρομερές εικόνες στην Ιόνια Οδό – Οδηγοί αποκλείστηκαν στο τούνελ της Κλόκοβας (vid)

Καιρός: Τρομερές εικόνες στην Ιόνια Οδό – Οδηγοί αποκλείστηκαν στο τούνελ της Κλόκοβας (vid)
Καιρός: Στο βίντεο που τράβηξαν οι αποκλεισμένοι οδηγοί φαίνεται ο όγκος του νερού που κατεβαίνει στον δρόμο.

Καιρός: Μεγάλη ήταν η ταλαιπωρία των οδηγών που κινούνταν αργά το βράδυ στην Ιόνια Οδό. Λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας και της έντονης βροχόπτωσης, η κυκλοφορία από κάποια στιγμή και μετά ήταν αδύνατη, αναγκάζοντας του οδηγούς να τραβήξουν χειρόφρενο και να περιμένουν στη σήραγγα της Κλόκοβας

Οι οδηγοί ειδοποίησαν στην Πυροσβεστική και υπήρξε κινητοποίηση. Πολύ γρήγορα δόθηκε εντολή για διακοπή της κυκλοφορίας στην Ιόνια Οδό και στην εθνική οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων, από το Αντίρριο μέχρι την Γαβρολίμνη. «Αποκλεισμένοι μέσα στο τούνελ» λέει οδηγός στο επόμενο βίντεο, που τράβηξε με το κινητό του τηλέφωνο. Ο όγκος του νερού που κατεβαίνει στον δρόμο είναι τρομακτικός.

Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο:

Η επόμενη μέρα της κακοκαιρίας

Ζημιές σε σπίτια, λόγω εισροής υδάτων, στην αγροτική οδοποιία, εξ΄αιτίας καταπτώσεων χωμάτινων όγκων, καθώς και σε ακτές, λόγω φερτών υλικών, είναι τα πρώτα προβλήματα που καταγράφονται στην περιοχή της Ναυπακτίας και του Αντιρρίου μετά τα έντονα καιρικά φαινόμενα, όπως αναφέρει στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας της περιφερειακής ενότητας Αιτωλοακαρνανίας, Χρήστος Τέγας.

Επίσης, ο Χρήστος Τέγας λέει στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ότι μηχανήματα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του δήμου Ναυπακτίας εργάζονται συνεχώς για τον καθαρισμό δρόμων από φερτά υλικά, ώστε να γίνεται χωρίς προβλήματα η πρόσβαση των κατοίκων σε σπίτια και καταστήματα.

Τα περισσότερα προβλήματα καταγράφονται στην πόλη της Ναυπάκτου και σε γειτονικές περιοχές.

Όπως ανέφερε στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, η Πυροσβεστική υπηρεσία δέχθηκε περισσότερες από 40 κλήσεις για απαντλήσεις υδάτων, προσθέτοντας ότι «οι πυροσβέστες κάνουν υπερπροσπάθειες για να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα», παράλληλα συνεργεία της ΔΕΗ εργάζονται συνεχώς για την αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments