Ελλάδα

Θήβα: Νεκρό κοριτσάκι 1,5 ετών – Εγκληματική αμέλεια από τους γονείς

Θήβα: Νεκρό κοριτσάκι 1,5 ετών – Εγκληματική αμέλεια από τους γονείς
Θήβα: Τραγικό θάνατο βρήκε ένα κοριτσάκι 1,5 ετών εξαιτίας της εγκληματικής αμέλειας των γονιών της.

Θήβα: Μια τραγική ιστορία είδε το φως της δημοσιότητας. Ένα κοριτσάκι μόλις 1.5 ετών άφησε την τελευταία του πνοή το πρωί της Κυριακής. Οι γονείς του άτυχου παιδιού το μετέφεραν στα επείγοντα περιστατικά στο νοσοκομείο Χαλκίδας χωρίς σφυγμό. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για ένα κοριτσάκι από τον καταυλισμό στο Πυρί της Θήβας.

Οι γονείς έφτασαν στο νοσοκομείο στις 7:15 το πρωί και το παιδί τους είχε ήδη χάσει τις αισθήσεις του. Οι γιατροί ανέλαβαν δράση, αλλά σύντομα κατάλαβαν ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι καθώς το κοριτσάκι ήταν ήδη νεκρό. Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ το παιδάκι ήταν άρρωστο κάτι που γνώριζαν και οι γονείς του και έδειξαν εγκληματική αμέλεια με το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε το παιδί τους.

Θήβα: Η μοιραία πράξη των γονιών

Σύμφωνα lamiareport.gr το άτυχο κοριτσάκι είχε νοσηλευτεί προ 15μερου στο νοσοκομείο «Παίδων» στην Αθήνα, όπου οι γιατροί ενημέρωσαν τους γονείς, για κάποιο μικρόβιο στο αίμα του παιδιού.

Παρά το γεγονός πως οι γιατροί είχαν τονίσει πόσο κρίσιμη είναι η κατάσταση, οι γονείς δεν έδειξαν να παίρνουν στα σοβαρά τα λόγια τους. Αντίθετα πήραν κρυφά το παιδί και έφυγαν χωρίς να παραμείνουν για τη θεραπεία που τους συνέστησαν οι γιατροί.

Η νεκροψία νεκροτομή που παραγγέλθηκε θα δείξει από τι ακριβώς «έφυγε» το άτυχο κοριτσάκι. Θυμίζουμε ότι η Θήβα είχε βρεθεί και πάλι στο προσκήνιο πριν από λίγους μήνες. Τότε μια αδέσποτη σφαίρα είχε βρει στο κεφάλι την 8χρονη Αλεξία που έδωσε μάχη για τη ζωή της.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments