Ελλάδα

Θήβα: Μάχη να κρατηθεί στη ζωή δίνει 8χρονο κοριτσάκι – Δέχθηκε “αδέσποτη” σφαίρα

Θήβα: Μάχη να κρατηθεί στη ζωή δίνει 8χρονο κοριτσάκι – Δέχθηκε “αδέσποτη” σφαίρα
Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ένα 8χρονο κοριτσάκι από τη Θήβα που δέχθηκε σφαίρα ενώ βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού του.

Από ένα τραγικό περιστατικό σημαδεύτηκε το φετινό Πάσχα στη Θήβα. Αναλυτικότερα, όπως έγινε γνωστό ένα 8χρονο παιδάκι μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο της πόλης. Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν το κοριτσάκι είχε μια σφαίρα καρφωμένη στο κεφάλι του. Αρχικά ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha είχε αναφέρει πως το παιδί είναι νεκρό, ωστόσο, λίγα λεπτά αργότερα, επικαλούμενος νέα στοιχεία του ρεπορτάζ τόνισε ότι το 8χρονο είναι σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση και διασωληνομένο μεταφέρεται στην Αθήνα όπου θα υποβληθεί σε εγχείρηση στο νοσοκομείο Παίδων.

Από τα πρώτα στοιχεία προκύπτει ότι όλα συνέβησαν ενώ έπαιζε στην αυλή του σπιτιού του, στις Θεσπιές, με άλλα παιδιά, παρουσία και των γονέων του, όταν ξαφνικά έπεσε κάτω αναίσθητο.

Οι γονείς το μετέφεραν αμέσως στο νοσοκομείο, όμως οι γιατροί έκριναν σκόπιμη -λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης- τη διακομιδή του σε νοσοκομείο της Αθήνας, όπως και έγινε.

Φωτογραφία Eurokinissi


Σύμφωνα με μαρτυρίες, πυροβολισμός δεν ακούσθηκε, ως εκ τούτου εξετάζεται η εκδοχή να εξοστρακίσθηκε η σφαίρα από απόσταση, από πασχαλινό γλέντι που ήταν σε εξέλιξη στην περιοχή.

Την υπόθεση ερευνά η Ασφάλεια Λιβαδειάς.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments