Αθλητισμός

Κάρολ Σφιντέρσκι: “Δεμένος” από τον ΠΑΟΚ με τεράστια ρήτρα

Κάρολ Σφιντέρσκι: “Δεμένος” από τον ΠΑΟΚ με τεράστια ρήτρα
Κάρολ Σφιντέρσκι: Ο ΠΑΟΚ εμπιστεύεται πλήρως τον Πολωνό φορ και γι' αυτό έχει φροντίσει να τον «δέσει» με μια πολύ μεγάλη ρήτρα.

Κάρολ Σφιντέρσκι: Το όνομα του Πολωνού φορ βρέθηκε ξανά στα ρεπορτάζ αρκετών ιταλικών ομάδων, με το «calciomercato» να αναφέρει πως η Τζένοα έχει δείξει ιδιαίτερα «θερμό» ενδιαφέρον για την απόκτηση του και σκέφτεται να κάνει επίσημη πρόταση στον ΠΑΟΚ. Ωστόσο, σύμφωνα με το «metrosport.gr», οι πιθανότητες αποχώρησης του Σφιντέρσκι από τον «Δικέφαλο του Βορρά» είναι ελάχιστες. Αρχικά, όπως αναφέρει το εν λόγω Μέσο, ο ίδιος ο παίκτης δεν επιθυμεί να αποχωρήσει από τους Θεσσαλονικείς, ενώ και ο Γιώργος Σαββίδης έχει ξεκαθαρίσει πως ο Πολωνός φορ δεν είναι προς πώληση. Παράλληλα, ο Αμπέλ Φερέιρα τον υπολογίζει κανονικά στα πλάνα του και τέλος η ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιο του ανέρχεται στα 20 εκατομμύρια ευρώ. Ποσό που δύσκολα μπορεί να διαθέσει η ιταλική ομάδα.

Θυμίζουμε πως τον περασμένο Ιανουάριο ο ΠΑΟΚ είχε πλειοδοτήσει στην τελική προσφορά που έκανε στην Γιαγκελόνια και απέκτησε τον Σφιντέρκσι καταβάλλοντας στην Πολωνική ομάδα ένα σεβαστό ποσό. Η Τζένοα είχε προσπαθήσει και τότε να αποκτήσει τον Πολωνό φόρ. Ωστόσο, η Γιαγκελόνια τα είχε ήδη βρει με τον ΠΑΟΚ και κατέληξε στην Ελλάδα. Μάλιστα, ο Σφιντέρσκι όταν είχε παραχωρήσει μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη στη Metrosport είχε αποκαλύψει, πως προτίμησε τον ΠΑΟΚ από την Τζένοα, καθώς του παρείχε πολλά περισσότερα σε σύγκριση με την Ιταλική ομάδα.

Οι Ιταλοί πλέον επέστρεψαν και δείχνουν πως θέλουν τον παίκτη. Μάλιστα, δεν θεωρείται απίθανο το ενδιαφέρον να γίνει και επίσημο, μέσως πρότασης, που θα καταθέσουν στο «Δικέφαλο του Βορρά». Ωστόσο, θεωρείται σχεδόν απίθανο η πρόταση αυτή να πλησιάζει τη ρήτρα που έχει ο ποδοσφαιριστής και δεν αναμένεται να γίνει δεκτή.

Εμανουέλ Σετσίνι: Πρόταση του ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ εξακολουθεί να αναζητεί παίκτες για την ενίσχυσή του, με τον Άμπελ Φερέιρα να έχει κάνει συγκεκριμένες εισηγήσεις. Ωστόσο, δημοσίευμα από την Ισπανία εμπλέκει τον ΠΑΟΚ σε μεταγραφικό σενάριο και για τον 22χρονο μέσο της Μάλαγα Εμανουέλ Σετσίνι. Όνομα που έως τώρα δεν είχε δει το φως της δημοσιότητας. Ο Αργεντινός με το ιταλικό διαβατήριο βρίσκεται στους παίκτες υπό παραχώρηση από την ισπανική ομάδα και οι πρωταθλητές Ελλάδος ενδιαφέρονται πιο ζεστά από κάθε άλλο σύλλογο για την απόκτηση του παίκτη σύμφωνα με τους Ισπανούς.

Πέρσι, ο νεαρός ποδοσφαιριστής σημείωσε 15 συμμετοχές στην Ατλέτικο Μπάνφιλντ, στην οποία αγωνιζόταν δανεικός. Η Μάλαγα είχε δώσει το καλοκαίρι του 2017 4,7 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει και όπως τονίζουν οι Ισπανοί ζητούμενο είναι κάποια από τα χρήματα αυτά να επιστρέψουν πίσω στα ταμεία της ομάδας. Συνολικά στην καριέρα του ο Σετσίνι έχει καταγράψει 50 συμμετοχές στο αργεντίνικο πρωτάθλημα με την Ατλέτικο Μπάνφιλντ, με τέσσερα γκολ και μία ασίστ. Στην Μάλαγα έχει τρεις συμμετοχές και άλλες τόσες στην μεξικανική Λεόν.

Στο δημοσίευμα από την Ισπανία τονίζεται πως ο παίκτης έχει προταθεί και σε άλλες ελληνικές ομάδες… Ο ΠΑΟΚ είναι γνωστό πως ψάχνει παίκτη για την ενίσχυση της μεσαίας του γραμμής και ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής έχει πολλά από τα στοιχεία, που αναζητούν στον Δικέφαλο ενώ είναι και νεαρός με προοπτική για το μέλλον, σκεπτικό, που έχουν οι άνθρωποι των «ασπρόμαυρων» σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments