Αθλητισμός

Λεονάρντο Κούτρης: Παραμένει ανοιχτό το θέμα πώλησης

Λεονάρντο Κούτρης: Παραμένει ανοιχτό το θέμα πώλησης
Λεονάρντο Κούτρης: Ο αριστερός μπακ του Ολυμπιακού παραμένει σε σενάρια για πώλησή του στο εξωτερικό.

Λεονάρντο Κούτρης: Ο Ολυμπιακός αναζητά υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους για να ενισχύσει το ρόστερ του, δεν παύει όμως να είναι ανοιχτός σε πιθανές πωλήσεις παικτών που έχει βάλει στην… βιτρίνα. Ένας από αυτούς είναι ο Λεονάρντο Κούτρης.

Μολονότι το τελευταίο χρονικό διάστημα έμοιαζε στασιμότητα, σύμφωνα το «Sportime» ο 23χρονος αριστερός μπακ παραμένει στην «ερυθρόλευκη» transfer list. Mάλιστα, τονίζεται πως υπάρχει κινητικότητα για την προοπτική πώλησης του παίκτη, μετά από τα δύο παιχνίδια του Champions League με την Βικτόρια Πλζεν.

Στο παρελθόν, εξάλλου, η Μαρσέιγ έδειξε διάθεση αγοράς με ποσό κοντά στα 5εκ., ενώ και στην αγγλική αγορά έχει «ακουστεί» το όνομα της Γουέστ Χαμ, που με Κρόσγουελ και Μαζουακού δείχει την δεδομένη στιγμή γεμάτη στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Ο ίδιος ο Κούτρης, πάντως, δε σκέφτεται πιθανή μεταγραφή, παρά μόνο τα ματς που έρχονται με τη Βικτόρια Πλζεν για τα προκριματικά. Κάτι που φάνηκε και από τις δηλώσεις που έκανε μετά το φιλικό με το Αμβούργο.

Θεωρώ ότι για να είμαστε έτοιμοι στις 23 του μηνός, που θα αντιμετωπίσουμε την Πλζεν, μια επίσης πάρα πολύ δυνατή ομάδα, χρειαζόμαστε τέτοια τεστ, ώστε να δούμε το πως είμαστε, απέναντι σε καλές ομάδες, να βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας και να βρούμε λίγο ρυθμό και τον τρόπο παιχνιδιού είχαμε πέρυσι.

Πρέπει να αποκτήσουμε ρυθμό, αυτό είναι το πιο σημαντικό στα φιλικά. Πρώτα απ’ όλα εύχομαι να είμαστε όλοι υγιείς, να γυρίσουμε όλοι καλά. Αυτό είναι το παν. Και σε αυτά τα δυνατά τεστ να βρούμε τον ρυθμό μας, για να είμαστε έτοιμοι στις 23.

Μέρα με τη μέρα, φιλικό με το φιλικό, προπόνηση – προπόνηση, θα είμαστε καλύτεροι, βρίσκουμε ρυθμό, βγάζουμε αυτά που θέλουμε, αυτά που μπορούμε, αυτά που δουλεύουμε, έχουμε ακόμα δύο φιλικά. Με τη Νότιγχαμ, που είναι το τελευταίο, η πρόβα τζενεράλε για το ματς στην Τσεχία, θα είμαστε απολύτως έτοιμοι, για ένα τελευταίο τεστ, πριν πάμε για τη μάχη στο Πλζεν».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments