Αθλητισμός

Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς: Θα πάρει χρόνο συμμετοχής στο φιλικό με τη Φόρεστ

Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς: Θα πάρει χρόνο συμμετοχής στο φιλικό με τη Φόρεστ
Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς: Ο νεαρός στόπερ έχει ξεχωρίσει στα μέχρι τώρα φιλικά του Ολυμπιακό και αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής και κόντρα στη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς: Ο Σέρβος στόπερ είναι το τελευταίο χρονικά μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού και παρά το νεαρό της ηλικίας του, καθότι είναι μόλις 19 ετών, μόνο… ψαρωμένος δεν δείχνει εντός αγωνιστικού χώρου. Ο νεαρός έχει δείξει εξαιρετικά στοιχεία στα πρόσφατα φιλικά των «ερυθρολεύκων», όντας γεμάτος σιγουριά και αυτοπεποίθηση για ό,τι κάνει μέσα στο γήπεδο. Αρετές που φαίνεται πως έχουν κερδίσει τον Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος μοιάζει εντυπωσιασμένος από το γεγονός ότι ο Μάρκοβιτς παρουσιάζεται τόσο ετοιμοπόλεμος, ενώ έχει ουσιαστικά κάνει μόλις μια προπόνηση με όλη την ομάδα.

Έτσι, ο Πορτογάλος τεχνικός αποφάσισε να επιβραβεύσει τον νεαρό στόπερ και προσανατολίζεται να του δώσει χρόνο συμμετοχής στο φιλικό κόντρα στη Νότιγχαμ Φόρεστ (21:30), ώστε να πάρει λεπτά στα πόδια του για να μπορεί να κριθεί με περισσότερο ασφάλεια. Θυμίζουμε πως το συγκεκριμένο φιλικό παιχνίδι είναι το τελευταίο που θα δώσει ο Ολυμπιακός πριν από τις αναμετρήσεις κόντρα στην Βικτόρια Πλζεν για τα προκριματικά, οι οποίες θα διεξαχθούν στις 23 και 30 Ιουλίου. Αν μη τι άλλο ο Σέρβος στόπερ μπορεί να αποτελέσει μια πρόσθετη λύση για τον Πέδρο Μαρτίνς στα παιχνίδια αυτά, εφόσον δείξει ότι μπορεί να προσφέρει.

Γιασίν Μπενζιά: Ενδιαφέρον του Ολυμπιακού αποκαλύπτουν οι Γάλλοι</h2

Μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Κώστα Φορτούνη, ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστών στο φιλικό με το Αμβούργο και θα απουσιάσει για τουλάχιστον έξι μήνες, ο Ολυμπιακός έχει βγει στην αγορά και αναζητά έναν παίκτη για να καλύψει το κενό του Έλληνα μεσοεπιθετικού. Σύμφωνα με το «France Football» ο Γιασίν Μπενζιά είναι ο εκλεκτός των «ερυθρολεύκων» για αντι-Φορτούνης και όπως αποκαλύπτει το εν λόγω Μέσω, ήδη έχουν υπάρξει συζητήσεις με την πλευρά της Λιλ για την απόκτηση του. Ήδη οι Πειραιώτες έχουν προσεγγίσει τον γαλλικό σύλλογο και αναζητούν τη «φόρμουλα» απόκτησης του, με τον δανεισμό με οψιόν αγοράς να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Την περασμένη σεζόν ο 24χρονος μεσοεπιθετικός αγωνίστηκε ως δανεικός στη Φενέρμπαχτσε ωστόσο, δεν θα παραμείνει στη γειτονική χωρά, ενώ δεν βρίσκεται ούτε στα πλάνα του προπονητή της Λιλ για τη νέα σεζόν. Σύμφωνα, λοιπόν, με το σχετικό ρεπορτάζ των Γάλλων, ο διεθνής Αλγερινός άσος έχει προσελκύει το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, αλλά οι Ερυθρόλευκοι δεν είναι η μοναδική ομάδα που κινείται για την απόκτησή του.

Την περασμένη σεζόν ο Αλγερινός ποδοσφαιριστής μέτρησε 20 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τη Φενέρ, μοιράζοντας και δύο ασίστ. Αξίζει να σημειωθεί πως το συμβόλαιο του με τη Λιλ λήγει το 2021, ενώ η χρηματιστηριακή του αξία εκτιμάται κοντά στα 3 εκατ. ευρώ. Στη Λιλ μετακόμισε το καλοκαίρι του 2015 από τη Λιόν, ενώ με τον γαλλικό σύλλογο έχει αγωνιστεί συνολικά σε 93 αγώνες, έχοντας 11 γκολ και 10 ασίστ. Με τη φανέλα της Λιόν (2012-2015) έπαιξε σε 54 ματς με απολογισμό 6 γκολ και 3 ασίστ. Τέλος, αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι ο Αφρικανός μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως 10άρι όσο και ως δεξί εξτρέμ, ενώ σε αρκετές περιπτώσεις έχει παίξει και ως κεντρικός επιθετικός.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments