Διεθνή

Τζο Μπάιντεν: Κάλεσε τον Ντόναλντ Τραμπ σε διαγωνισμό push ups

Τζο Μπάιντεν: Κάλεσε τον Ντόναλντ Τραμπ σε διαγωνισμό push ups
Τζο Μπάιντεν: Ανοιχτή πρόσκληση στον Τραμπ σε challenge με push ups από τον υποψήφιο για το χρίσμα των Δημοκρατικών.

Τζο ΜπάιντενΟ Ντόναλντ Τραμπ δεν έχει μόνο τον Captain America απέναντί του. Ο πρόεδρος των ΗΠΑ έχει να δει και την πρόσκληση – πρόκληση από τον υποψήφιο για το χρίσμα των Δημοκρατικών στις εκλογές του 2020. Και τι πρόσκληση… για push ups! Παρά τα 76 του χρόνια, ο Μπάιντεν προσπαθεί να διατηρείται ακμαίος, σε αντίθεση με τον Τραμπ, που πέραν του γκολφ, δεν είναι λάτρης της άσκησης.

Γι’ αυτό και ο, όπως όλα δείχνουν, αντίπαλός των ρεπουμπλικάνων στις εκλογές του 2020, προκάλεσε τον πλανητάρχη σε challenge με push ups, μέσω της παρουσίας του στην εκπομπή Morning Joe του MSNBC. Ο Μπάιντεν δεν αντέχει το γεγονός πως ο Τραμπ χρησιμοποιεί συνεχώς την ηλικία του, ώστε να αποδείξει στους Αμερικανούς ψηφοφόρους ότι δεν είναι ο κατάλληλος για την προεδρία των ΗΠΑ.

«Θα του έλεγα «έλα, Ντόναλντ, έλα. Πόσα push ups θέλεις να κάνεις, φίλε μου;» είπε ο βετεράνος πολιτικός, στο κάλεσμα που απηύθυνε στον Τραμπ. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ατάκα του Μπάιντεν έγινε viral, όπως και η σημείωση του ότι οι δυο τους δεν απέχουν και πολύ ηλικιακά, καθώς ο νυν πρόεδρος είναι μόλις τρία χρόνια μικρότερος του ανθρώπου που διεκδικεί το χρίσμα των Δημοκρατικών.

Θα μπορούσε κανείς να πει ότι η πρόσκληση του Μπάιντεν ήταν… χτύπημα κάτω από τη μέση για τον Τραμπ καθώς παρά τις εξαγγελίες και τις ανακοινώσεις του γιατρού του Λευκού Οίκου, ο οποίος πριν από μερικούς μήνες είχε αναφερθεί στην εξαιρετική κατάσταση υγείας του προέδρου.

Οι εξετάσεις του πάντως, αποκάλυψαν ότι ο δείκτης μάζας/βάρους του αγγίζει τα όρια της παχυσαρκίας.

Παραμένει άγνωστο εάν ο Τραμπ θα αποδεχθεί, έστω και χιουμοριστικά την πρόσκληση του Μπάιντεν. Σε περίπτωση που το challenge λάβει σάρκα και οστά, τότε θα είμαστε μάρτυρες ενός φοβερού σκηνικού. Αλλά… ας είμαστε ρεαλιστές. Οι δυο τους, (εάν ο Μπάιντεν επικρατήσει των υπολοίπων) θα τρέξουν μεν, αλλά στην κούρσα του πολιτικού στίβου. Δεν είναι και λίγο…

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments