Πολιτισμός

Eric Burdon: Ξεκίνησε η προπώληση για τη συναυλία στο Ηρώδειο

Eric Burdon: Ξεκίνησε η προπώληση για τη συναυλία στο Ηρώδειο
Eric Burdon: Από σήμερα, Τρίτη 16 Ιουλίου, διατίθενται τα εισιτήρια για τη συναυλία του θρύλου της ροκ στο Ηρώδειο.

Eric Burdon: Την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου του 2019, ο θρύλος της ροκ κλείνει την ευρωπαϊκή του περιοδεία από το Ηρώδειο. Πρόκειται για μια συναυλία η οποία θα ξυπνήσει αναμνήσεις στους παλιούς “μύστες” της ροκ και θα βάλει στο κλίμα τους νέους ακροατές. Από σήμερα, Τρίτη 16 Ιουλίου, άρχισε η προπώληση των εισιτηρίων για το event. Εισιτήρια μπορείτε να προμηθευτείτε στο ticketmaster.gr, τον Ιανό, τα πρακτορεία ΟΠΑΠ αλλά και τα Εκδοτήρια του Ελληνικού Φεστιβάλ.

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν ως εξής:

ΚΑΤΩ Διάζωμα

  • Ζώνη Γ: 40 ευρώ
  • Ζώνη B: 50 ευρώ
  • Ζώνη A: 55 ευρώ
  • Διακεκριμένη Ζώνη Β: 65 ευρώ
  • Διακεκριμένη Ζώνη A: 75 ευρώ

Για το ΑΝΩ διάζωμα υπάρχει περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων, τα οποία κοστίζουν 30 ευρώ. Μετά την εξάντλησή τους, η τιμή θα ανέβει στα 35 ευρώ.

Eric Burdon: Η ψυχή των Animals

Ο θρυλικός πρωτοπόρος του ροκ, ο μέγας Eric Burdon αποχαιρετά τις ευρωπαϊκές συναυλίες του με ένα μεγάλο live event κάτω από την Ακρόπολη, τραγουδώντας όλες τα μεγάλα κομμάτια που έχουν γράψει ιστορία – τη δική του μοναδική ιστορία.

Ο Burdon, μαζί με το συγκρότημά του, τους Animals (όποιοι κι αν είναι, καθορίζονται από τον Eric), το μοναδικό αυτό είδωλο που έδωσε σχήμα τόσο στο boom της βρετανικής σκηνής όσο και στην ψυχεδέλεια της Δυτικής Ακτής, ένας άφθαρτος ήρωας της μουσικής μας, έρχεται στο Ηρώδειο την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου για να μας αφηγηθεί με τη βαθιά φωνή του τις ροκ ιστορίες της ζωής του.

Οι Animals δημιουργήθηκαν στο Newcastle της Βρετανίας το 1963. Εάν το Liverpool υπερηφανεύεται για τους Beatles και το Λονδίνο για τα “κακά παιδιά” από το Dartford, η πόλη των ανθρακωρύχων στη Βόρεια Αγγλία, μπορεί άνετα να καμαρώνει για τους Animals. Όλα τα ιδρυτικά τους μέλη γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στο Newcastle από οικογένειες της εργατικής τάξης. Στα πρώτα τους βήματα, ονομάστηκαν Alan Price Combo.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments