Αθλητισμός

Παναθηναϊκός τηλεοπτικά: Συζητήσεις με τη NOVA

Παναθηναϊκός τηλεοπτικά: Συζητήσεις με τη NOVA
Παναθηναϊκός τηλεοπτικά: Πιθανή η αλλαγή τηλεοπτικής στέγης για τον Παναθηναϊκό και η επιστροφή στη NOVA.

Παναθηναϊκός τηλεοπτικά: Σε συζητήσεις με τη Nova για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της νέας σεζόν βρίσκεται ο Παναθηναϊκός. Οι πράσινοι έχουν συμβόλαιο με την ΕΡΤ το οποίο όμως μπορεί να σπάσει, την στιγμή που και αυτή αναζητά τρόπους να μειώσει το μπάτζετ της.

Το συνδρομητικό κανάλι προσφέρει περίπου πέντε εκατομμύρια ευρώ ετησίως για τριετές κλειστό συμβόλαιο, την στιγμή που η συμφωνία με την κρατική τηλεόραση αποφέρει περίπου 4,2 εκ. στα… πράσινα ταμεία.

Στο μεταξύ, η NOVA θα δείξει το πρώτο φιλικό παιχνίδι του Παναθηναϊκού απόψε στην Ολλανδία κόντρα στη Φέγενορντ στις 21:00. Και οι πληροφορίες αναφέρουν πως και τα υπόλοιπα φιλικά του τριφυλλιού θα τα δείξει το συνδρομητικό κανάλι, δείγμα του ότι μεταξύ των δύο πλευρών έχει αρχίσει να αναπτύσσεται και πάλι πολύ καλή σχέση, που ίσως επαναφέρει τους πράσινους εκεί μετά από ένα χρόνο παρουσίας στην ΕΡΤ.

Το τηλεοπτικό συμβόλαιο είναι εξόχως σημαντικό για τον Παναθηναϊκό, καθώς είναι ένα στάνταρ έσοδο που μπορεί να βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό τον Παναθηναϊκό στον προϋπολογισμό του. Ακόμα και τα μεταγραφικά του θέματα πολλές φορές εξαρτώνται από το τηλεοπτικό συμβόλαιο. Και από τη στιγμή που οι πράσινοι μπορούν να εξασφαλίσουν περίπου ένα εκατομμύριο ευρώ επιπλέον, σίγουρα δε θα αφήσουν την ευκαιρία να πάει χαμένη.

Σήμερα το πρώτο φιλικό με αντίπαλο τη Φέγενορντ

Ο Παναθηναϊκός δίνει απόψε το πρώτο του φιλικό τεστ επί ολλανδικού εδάφους, αντιμετωπίζοντας έναν ισχυρό αντίπαλο. Οι «πράσινοι» αφήνουν το Όστερμπεκ και μεταβαίνουν στο Ρότερνταμ για να αντιμετωπίσουν τη Φέγενορντ στο «Ντε Κάιπ». Μία αναμέτρηση η οποία θα διεξαχθεί στις 21:00, με τηλεοπτική μετάδοση από το NovaSports 1.

Ο Γιώργος Δώνης αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής στους περισσότερους παίκτες τους οποίους πήρε μαζί του στην Ολλανδία, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε εν δράσει και τον Κόναν, ο οποίος αποτέλεσε την πρώτη προσθήκη του Παναθηναϊκού, ανοίγοντας τον δρόμο και για τις επόμενες, με τον Δημήτρη Κολοβό να έχει συμφωνήσει με το τριφύλλι, όπως έγινε γνωστό από το βράδυ της Τρίτης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments