Lifestyle

Πόπη Τσαπανίδου: Τέλος από τη δημοσιογραφία – Με τι ασχολείται πλέον

Πόπη Τσαπανίδου: Τέλος από τη δημοσιογραφία – Με τι ασχολείται πλέον
Πόπη Τσαπανίδου: Αφήνει πίσω της τη δημοσιογραφία και την τηλεόραση.

Πόπη Τσαπανίδου: Παρελθόν αποτελεί η δημοσιογραφία για την πρώην πια παρουσιάστρια. Έχοντας διανύσει πολλά χιλιόμετρα στον δημοσιογραφικό χώρο η Πόπη Τσαπανίδου αποφάσισε να τον αφήσει πίσω της και να ασχοληθεί με κάτι εντελώς διαφορετικό. Η δημοσιογράφος μίλησε στην εφημερίδα «Realnews» για τα επαγγελματικά της σχέδια.

«Διαπίστωσα ότι δεν έβρισκα ευχαρίστηση σε αυτό που έκανα για πολλά χρόνια. Δεν είχα κανένα όνειρο στην υπάρχουσα δουλειά και αποφάσισα να την αλλάξω. Αναρωτήθηκα τι είναι αυτό που μου αρέσει να κάνω στη ζωή μου, τι θα ήθελα να παραγάγω σαν έργο. Αποφάσισα ότι με ενδιαφέρει να ασχοληθώ με αυτό που παγκοσμίως λέγεται wellness. Με την ευζωία, τον τρόπο που μαθαίνεις να αγαπάς και να φροντίζεις τον εαυτό σου με θετική σκέψη».

«Αποφάσισα ότι με ενδιαφέρει να ασχοληθώ με αυτό που παγκοσμίως λέγεται wellness. Με την ευζωία, τον τρόπο που μαθαίνεις να αγαπάς και να φροντίζεις τον εαυτό σου με θετική σκέψη. Με τις συνεργάτιδές μου κάναμε κάποια σεμινάρια, τα οποία πήγαν πάρα πολύ καλά και αποφασίσαμε να το εξελίξουμε κάνοντας πραγματικότητα το πρώτο fitness και wellness festival στην Ελλάδα».

Την ίδια ώρα, η Πόπη σχολιάζει πως πρόσφατα εκπλήρωσε ένα μεγάλο της όνειρο, έχοντας κάνει το ταξίδι ζωής στη Βόρεια Ευρώπη που πάντα ήθελε. «Αυτό το ταξίδι είχε να κάνει με πραγματοποίηση στόχων ζωής. Αυτό που λέμε bucket list. Ξεκίνησα από Δανία, Ολλανδία, Βέλγιο, Γαλλία, νησιά του στενού της Μάγχης και πέρασα από Αγγλία.

Ήταν ένα ταξίδι ζωής δέκα ημερών, γιατί το έκανα με αυτά τα τεράστια κρουαζιερόπλοια. Αποφάσισα ότι αυτό το διάστημα θα κάνω πράγματα που ευχαριστούν εμένα. Πιο πριν είχα πάει στις κόρες μου στην Ολλανδία και γύρισα όλη τη χώρα, που τείνει να γίνει η αγαπημένη μου».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments