Αθλητισμός

Ανδρέας Μπουχαλάκης: Στην τελική ευθεία οι επαφές με τον Ολυμπιακό

Ανδρέας Μπουχαλάκης: Στην τελική ευθεία οι επαφές με τον Ολυμπιακό
Ανδρέας Μπουχαλάκης: Λεπτομέρειες απομένουν για την υπογραφή της νέας συμφωνίας μεταξύ του ποδοσφαιριστή και του Ολυμπιακού.

Ανδρέας Μπουχαλάκης: Όλα δείχνουν ότι τις επόμενες εβδομάδες, ή ακόμη και σε μικρότερο χρονικό διάστημα, θα έχουμε εξελίξεις στην υπόθεση του 26χρονου χαφ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το θέμα της επέκτασης της συνεργασίας του Μπουχαλάκη με τον Ολυμπιακό έχει μπει στην τελική του ευθεία και όλα θα ξεκαθαρίσουν στο επόμενο διάστημα. Η υπόθεση έχει ουσιαστικά δρομολογηθεί, καθώς οι εκπρόσωποι του Μπουχαλάκη και οι αντίστοιχοι του Ολυμπιακού είχαν κάνει μια πρώτη κουβέντα πριν από την αναχώρηση της αποστολής για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ενόψει της νέας σεζόν.

Οι δύο πλευρές τα είχαν πει σε καλό κλίμα και ουσιαστικά σφράγισαν κατά το ήμισυ μια επικείμενη συμφωνία, η οποία αναμένεται να “κλειδώσει” οριστικά και αμετάκλητα μετά το νέο ραντεβού που θα γίνει, ούτως ώστε να διευθετηθούν όλα τα ζητήματα που εκκρεμούν και να πέσουν οι υπογραφές τις οποίες θα ακολουθήσουν οι ανακοινώσεις. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ολυμπιακός ποντάρει πολλά στον Μπουχαλάκη, κάτι που φάνηκε από το γεγονός πως τον κάλεσε από τώρα να μπει σε κύκλο διαπραγματεύσεων για ανανέωση του συμβολαίου του.

Η τρέχουσα συμφωνία του Ολυμπιακού με τον παίκτη ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2020, οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να τον «δέσουν» για περισσότερα χρόνια. Κάτι που αναμένεται να καταφέρουν, έχοντας παράλληλα και τη σύμφωνη γνώμη του Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος τεχνικός τον υπολογίζει σταθερά στα πλάνα του και όταν ρωτήθηκε, έδωσε θετική εισήγηση για την επέκταση του συμβολαίου του 26χρονου ποδοσφαιριστή.

Σε αυτό συνέδραμε, φυσικά, η θετική εισήγηση του Πέδρο Μαρτίνς, που τον υπολογίζει σταθερά στα πλάνα του. Ο Πορτογάλος έχει σαφή εικόνα από πέρσι για τον Μπουχαλάκη, ενώ παράλληλα, σύμφωνα με δημοσιεύματα, προσπαθεί να βρει την κατάλληλη θέση για τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, όπως συμβαίνει με τον Βαλμπουενά.   Όπως φαίνεται, ο Βαλμπουενά θα κληθεί να γίνει ο αντί-Φορτούνης.

Η ρήξη χιαστών που υπέστη ο Έλληνας μεσοεπιθετικός θα τον θέσει εκτός πλάνων για περίπου έξι μήνες, δημιουργώντας ένα τεράστιο κενό μεσοεπιθετικά στον Ολυμπιακό. Γι’ αυτό ο Πορτογάλος τεχνικός έφερε πιο μπροστά στον άξονα τον Βαλμπουενά. Εξάλλου, ο έμπειρος ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί ξανά στην ίδια θέση στο παρελθόν, οπότε γνωρίζει πολύ καλά τον ρόλο και μπορεί να αντικαταστήσει τον Φορτούνη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments