Ελλάδα

Δολοφονία Αμερικανίδας βιολόγου: Κι άλλες γυναίκες αναγνώρισαν το ΙΧ του 27χρονου δράστη

Δολοφονία Αμερικανίδας βιολόγου: Κι άλλες γυναίκες αναγνώρισαν το ΙΧ του 27χρονου δράστη
Δολοφονία Αμερικανίδας βιολόγου: Πληθαίνουν τα στοιχεία εναντίον του 27χρονου καθ' ομολογίαν δράστη, καθώς κι άλλες γυναίκες ανέφεραν που τους είχε επιτεθεί στο παρελθόν.

Δολοφονία Αμερικανίδας βιολόγου: Συνεχίζονται με ιδιαίτερα γρήγορους ρυθμούς οι έρευνες της ΕΛ. ΑΣ στα Χανιά για τον καθ’ ομολογίαν δολοφόνο της Suzanne Eaton. Ήδη οι αποκαλύψεις για τη δράση του και τον φόνο της βιολόγου είναι καθημερινές. Λίγο μετά τη σύλληψη του έγινε γνωστό πως μια γυναίκα από την Πολωνία αναγνώρισε το αυτοκίνητο του 27χρονου άνδρα και μάλιστα, όπως ανέφερε στην Αστυνομία είναι το ίδιο όχημα που την είχε χτυπήσει στο παρελθόν και από το οποίο γλίτωσε την τελευταία στιγμή.

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα ακόμη δύο γυναίκες πήγαν στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χανίων και κατήγγειλαν πως και εκείνες είχαν πέσει θύματα επίθεσης από τον 27χρονο και μάλιστα αναγνώρισαν κι εκείνες το αυτοκίνητο του ως εκείνο που τις είχε χτυπήσει. Υπενθυμίζεται πως ο 27χρονος απολογείται την Παρασκευή ενώπιον του Ανακριτή Χανίων με δικηγόρο που του διόρισε ο Εισαγγελέας, αφού ο πρώτος που τον είχε αναλάβει, παραιτήθηκε για προσωπικούς λόγους.

Δολοφονία Αμερικανίδας βιολόγου: Νέα στοιχεία για το έγκλημα

Παράλληλα, στο «φως» της δημοσιότητας έρχονται νέα στοιχεία για την πολύκροτη υπόθεση της δολοφονίας της 60χρονης Αμερικανίδας βιολόγου Suzanne Eaton από τον 27χρονο, καθ’ ομολογίαν, δράστη. Όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ του το «cretapost», ο 27χρονος λίγα λεπτά μετά τη δολοφονία της άτυχης γυναίκας έφυγε από τη σπηλιά και πήγε σ’ ένα κοντινό νεκροταφείο προκειμένου να σβήσει τα ενοχοποιητικά ίχνη από το αυτοκίνητό του.

Εκεί άνοιξε το πορτ μπαγκάζ και το έπλυνε εξονυχιστικά από αίματα και άλλα στοιχεία που θα φανέρωναν σε τυχαίο έλεγχο πως εκεί μέσα είχε τοποθετήσει το σώμα της 60χρονης Αμερικανίδας βιολόγου. Μάλιστα, αυτό φαίνεται να ήταν κι ένα από τα… κλειδιά της υπόθεσης καθώς όταν οι αστυνομικοί βρήκαν το αυτοκίνητο παρατήρησαν πως το μόνο καθαρό σημείο ήταν το πορτ μπαγκάζ.

Δολοφονία Αμερικανίδας βιολόγου: Ο δράστης προδόθηκε από τη χλωρίνη

Πιο αναλυτικά, όταν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Χανίων προσήγαγαν τον δράστη είχαν μόνο ένα στοιχείο. Κι αυτό ήταν ότι οι κάμερες είχαν καταγράψει το αυτοκίνητο να περνάει από το σημείο που δολοφονήθηκε η Αμερικανίδα βιολόγος, Suzanne Eaton. Ο δράστης είχε αρνηθεί ότι είχε περάσει από την περιοχή πρόσφατα και ότι είχε οποιαδήποτε σχέση με το έγκλημα. Ωστόσο οι αστυνομικοί εξέτασαν το αυτοκίνητό του που… μίλησε.

Κι αυτό γιατί μπορεί στο εξωτερικό του το όχημα να ήταν πάρα πολύ βρώμικο, αλλά το πορτ μπαγκάζ ήταν πεντακάθαρο, πρόσφατα πλυμένο και ανέδιδε πολύ δυνατή μυρωδιά χλωρίνης! Έτσι οι αστυνομικοί σιγουρεύτηκαν ότι ο 27χρονος ήταν ο άνθρωπος που αναζητούσαν. Παράλληλα όπως προκύπτει από την έρευνα, ο δράστης μετά τη δολοφονία πήγε τα ματωμένα ρούχα του σε σπίτι συγγενικού του προσώπου και τα έπλυνε. Όμως από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αθήνας προέκυψε ότι στο παπούτσι του υπήρχε αίμα της άτυχης Suzanne Eaton.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments