Ελλάδα

Δολοφονία Αμερικανίδας βιολόγου: Παραιτήθηκε ο δικηγόρος του δράστη

Δολοφονία Αμερικανίδας βιολόγου: Παραιτήθηκε ο δικηγόρος του δράστη
Δολοφονία Αμερικανίδας βιολόγου: Την παραίτησή του από την υπεράσπιση του 27χρονου δολοφόνου της Σούζαν Ίτον υπέβαλλε ο δικηγόρος. Γιατί τα δελτία ειδήσεων... εκνεύριζαν τον δράστη.

Δολοφονία Αμερικανίδας βιολόγου: Παραιτήθηκε από την υπεράσπιση του 27χρονου καθ’ ομολογίαν δολοφόνου της Suzanne Eaton, ο συνήγορος του, Μάρκος Περράκης. Η οικογένεια του 27χρονου είχε ζητήσει από τον γνωστό δικηγόρο των Χανίων να αναλάβει την υπεράσπιση του, όμως νωρίς το πρωί πήγε στο Δικαστικό Μέγαρο Χανίων όπου και παραιτήθηκε.

Ερωτηθείς ο κος Περράκης για το εάν έλαβε γνώση της δικογραφίας είπε πως δεν πήρε ποτέ τον φάκελλο στα χέρια του. Σύμφωνα με τα τελευταία δεδομένα ο Μάρκος Περράκης, επικαλέστηκε για την παραίτησή του, προσωπικούς λόγους, τους οποίους χαρακτήρισε προφανείς. Η παραίτηση όπως είπε ο ίδιος στο zarpanews.gr , έγινε δεκτή.

Υπενθυμίζεται ότι ο 27χρονος αγρότης αναμένεται να απολογηθεί το πρωί της Παρασκευής μετά από την προθεσμία που ζήτησε και έλαβε, ενώ σε βάρος του έχουν ασκηθεί ποινικές διώξεις για ανθρωποκτονία από πρόθεση, βιασμό και οπλοφορία. Αν κανείς από τους δικηγόρους της Κρήτης δεν θελήσει να αναλάβει την υπεράσπιση του θα του οριστεί από την εισαγγελία.

Εν τω μεταξύ η σύζυγος του κατηγορουμένου, αναγκάστηκε να αλλάξει εικόνα στη σελίδα της στο facebook και να κατεβάσει κοινές φωτογραφίες της με τον 27χρονο. Η ίδια ανεβαίνει ένα Γολγοθά και προσπαθεί να στηρίξει τα δύο της παιδιά.

Την Παρασκευή απολογείται ο 27χρονος

Ο 27χρονος αγρότης ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί το πρωί της Παρασκευής. Σε βάρος του ασκήθηκαν ποινικές διώξεις για ανθρωποκτονία από πρόθεση, βιασμό και οπλοφορία. Σύμφωνα με τα όσα έχει μεταφέρει έως τώρα στους αστυνομικούς, ο 27χρονος όταν έβλεπε τα δελτία ειδήσεων για την εξαφάνιση της Suzanne Eaton εκνευριζόταν με τη στάση του να προκαλεί υποψίες στη σύζυγό του. Κάπως έτσι άρχισαν από την πλευρά της οι πιεστικές ερωτήσεις για την υπόθεση και κάποια στιγμή ο αγρότης της αποκάλυψε την αλήθεια.

Ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος πέρασε αμίλητος χθες το απόγευμα την πόρτα του εισαγγελέα και δεν απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων για το αν έχει μετανιώσει για τις ειδεχθείς πράξεις του. Ο εισαγγελέας τού απήγγειλε τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας, του βιασμού και της παράνομης οπλοκατοχής.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments