Διεθνή

Τουρκία: Δεκατέσσερις νεκροί σε τροχαίο με μετανάστες

Τουρκία: Δεκατέσσερις νεκροί σε τροχαίο με μετανάστες
Τουρκία: Ένα μικρό λεωφορείο που μετέφερε μετανάστες συγκρούστηκε με αποτέλεσμα δεκατέσσερα άτομα να χάσουν τη ζωή τους.

Τουρκία: Τραγωδία σημειώθηκε στην επαρχία Βαν. Ένα βανάκι που μετέφερε μετανάστες ενεπλάκη σε τροχαίο με αποτέλεσμα δεκατέσσερα άτομα να χάσουν τη ζωή τους, ενώ άλλοι 28 έχουν τραυματιστεί. Την είδηση μετάδωσε το μετέδωσε το ιδιωτικό τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Doğan Haber Ajansı.

Ανάμεσα στους νεκρούς υπάρχουν γυναίκες και μικρά παιδιά. Όπως αναφέρει το DHA όλοι όσο μετέβαιναν στο λεωφορείο ήταν ξένης εθνικότητας. Σύμφωνα με όσα αναφέρει το ρεπορτάζ το τροχαίο έγινε κοντά στα ιρανικά σύνορα κι ενώ οι μετανάστες εισέρχονταν παράνομα στην Τουρκία. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος χωρίς να έχει διευκρινιστεί τι ήταν αυτό που του απέσπασε την προσοχή.

Το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει ότι οι μετανάστες είχαν σκοπό να διασχίσουν την Τουρκία προκειμένου να φτάσουν στην Ελλάδα.Τ ον περασμένο μήνα, ένα φορτηγό που μεταφέρει δεκάδες μετανάστες αγνόησε τις εντολές να σταματήσει με αποτέλεσμα να πέσει σε έναν τοίχο σε μια πόλη στη βορειοδυτική Τουρκία, κοντά στα σύνορα με την Ελλάδα. Δέκα μετανάστες σκοτώθηκαν σε αυτό το ατύχημα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments