Αθλητισμός

Βασίλης Σπανούλης: Η ΕΡΤ ανακοίνωσε την ανανέωσή του με τον… Παναθηναϊκό (vid)

Βασίλης Σπανούλης: Η ΕΡΤ ανακοίνωσε την ανανέωσή του με τον… Παναθηναϊκό (vid)
Βασίλης Σπανούλης: Γκαφα ολκής στην ΕΡΤ με την ανανέωση του αρχηγού του Ολυμπιακού.

Βασίλης Σπανούλης: Σε γκάφα ολκής υπέπεσαν οι παρουσιαστές της πρωινής εκπομπής της ΕΡΤ την Τετάρτη 17 Ιουλίου κατά την ανάγνωση των αθλητικών πρωτοσέλιδων. Η δημοσιογράφος διαβάζοντας το πρωτοσέλιδο του «ΦΩΤΟΣ» για την ανανέωση του Βασίλη Σπανούλη με τον Ολυμπιακό, όμως έκανε λάθος και τον… έστειλε στον «αιώνιο αντίπαλο».

Διαβάζοντας την ανανέωση του Σπανούλη η παρουσιάστρια τόνισε ότι ο αρχηγός του Θρύλου ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό. Όχι δεν είχε κάποιο αποκλειστικό η ΕΡΤ για τη μεταγραφή-βόμβα της δεκαετίας. Απλώς η δημοσιογράφος έμπλεξε τον Παναθηναϊκό με τον Ολυμπιακό.

Δείτε την γκάφα στο 2.39′.30” του βίντεο ΕΔΩ

Βασίλης Σπανούλης: Τέσσερα λεπτά χρειάστηκε για να υπογράψει

Ο 36χρονος Έλληνας γκαρντ θα παραμείνει στον Ολυμπιακό τουλάχιστον μέχρι την επόμενη σεζόν. Το απόγευμα της περασμένης Τρίτης, ο έμπειρος γκαρντ βρέθηκε στα γραφεία της ΚΑΕ Ολυμπιακός και μετά από μια ολιγόλεπτη συνάντηση με τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, έβαλε την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο, που θα έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2020.

Όσο για το πόση ώρα χρειάστηκε για να πειστεί, το δημοσίευμα του “Sportime” έχει την απάντηση, τονίζοντας ότι η ανανέωση του Σπανούλη κράτησε λιγότερο από πέντε λεπτά. Τέσσερα λεπτά, τόσα χρειάστηκαν για να κλείσουν οι τυπικές λεπτομέρειες και να πέσουν οι υπογραφές. Με την υπογραφή του νέου συμβολαίου, ο Βασίλης Σπανούλης θα συμπληρώσει 10 χρόνια στον Πειραιά, φορώντας τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Η ανακοίνωση για την ανανέωση του Βασίλη Σπανούλη

“Οι πρόεδροι του Ολυμπιακού, κύριοι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, συναντήθηκαν το απόγευμα της Τρίτης (16/07) με τον αρχηγό της ομάδας, Βασίλη Σπανούλη και συμφώνησαν στην ανανέωση της συνεργασίας τους για ακόμα ένα χρόνο. Ο θρυλικός Βασίλης Σπανούλης θα παραμένει στο λιμάνι του για 10η συνεχόμενη σεζόν”. Με αυτή τη λιτή ανακοίνωση των 45 λέξεων, η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε τα αναμενόμενα μεν, αλλά σπουδαία νέα της ανανέωσης της συνεργασίας της με τον Έλληνα γκαρντ, ο οποίος σφράγισε την παραμονή του στον Πειραιά για μία ακόμη σεζόν.

Η σημαία του Ολυμπιακού θα παραμείνει στον ιστό της, με τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο να βγάζουν και την ανάλογη φωτογραφία με τον Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος από το 2010, όταν και πήρε την απόφαση να αφήσει το ΟΑΚΑ για το ΣΕΦ, έχει συμβάλλει στην αγωνιστική άνοδο του Ολυμπιακού, πανηγυρίζοντας, μεταξύ άλλων με την ομάδα, δύο ευρωπαϊκά τρόπαια, συμμετοχές σε Final-4 αλλά και κατακτήσεις εγχώριων τίτλων.

Το 2010, έκανε ένα νέο βήμα στην καριέρα του, παίρνοντας μεταγραφή στον Ολυμπιακό. Με τη βοήθειά του η νεαρή σε ηλικία ομάδα του Ολυμπιακού, κατάφερε να κερδίσει την Ευρωλίγκα, τη σεζόν 2011-12, πράγμα το οποίο και επαναλήφθηκε τη σεζόν 2012-13. Παράλληλα, κηρύχθηκε MVP και των δύο Final 4, φτάνοντας το ρεκόρ του Τόνι Κούκοτς.

Αυτοί οι δύο είναι οι μόνοι Ευρωπαίοι παίκτες που το έχουν καταφέρει τρεις φορές. Μερικές από τις μεγαλύτερες βραβεύσεις που έχει είναι ότι ονομάστηκε Καλύτερος Παίκτης των Βαλκανίων το 2009, Καλύτερος Ευρωπαίος Παίκτης το 2012 και το 2013, Αθλητής της Χρονιάς από το Βατικανό, που βραβεύτηκε με το Giuseppe Sciacca βραβείο το 2013, και MVP της Ευρωλίγκας την ίδια χρονιά. Ενώ, τέλος, έχει βρεθεί 8 φορές στην καλύτερη ομάδα της Ευρωλίγκας, ο μόνος που το έχει καταφέρει έως τώρα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments