Αθλητισμός

Ναζ Μήτρου – Λονγκ: Φήμες για πρόταση του Παναθηναϊκού

Ναζ Μήτρου – Λονγκ: Φήμες για πρόταση του Παναθηναϊκού
Ναζ Μήτρου - Λονγκ: Το όνομα του Ελληνοκαναδού γκαρντ έχει έρθει στο προσκήνιο για τον Παναθηναϊκό τις τελευταίες ώρες.

Ναζ Μήτρου – Λονγκ: Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζει τη μεταγραφική του ενίσχυση ενόψει της νέας σεζόν ο Παναθηναϊκός. Ήδη, άλλωστε, οι «πράσινοι» έχουν κλείσει τα περισσότερα κενά που υπάρχουν στο ρόστερ ανακοινώνοντας μέχρι στιγμής την απόκτηση των Ράις, Φριντέν, Γουάιλι, Μπέντιλ και του Ρίον Μπράουν, ενώ φυσικά υπάρχει και η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας από τον Αργύρη Πεδουλάκη αντί του Ρικ Πιτίνο, ο οποίος αποχώρησε λόγω ενός σοβαρού προβλήματος υγείας στην οικογένεια του. Ωστόσο, οι μεταγραφές των «πρασίνων» δείχνουν να μην έχουν ακόμη τελειώσει. Κι αυτό γιατί στο «τριφύλλι» έχουν πάντοτε ανοικτά τα… ραντάρ τους για περιπτώσεις παικτών που μπορούν να βοηθήσουν.

Ένα από τα ονόματα που ήρθαν πρόσφατα στο προσκήνιο είναι εκείνο του Ναζ Μήτρου – Λονγκ, ο οποίος έμεινε πριν από λίγο καιρό ελεύθερος από τους Γιούτα Τζαζ. Μέχρι στιγμής ο ίδιος δεν βρίσκει κάποια πρόταση από ομάδες του NBA και έχει αρχίσει να σκέφτεται ολοένα και πιο θετικά το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα της Ευρώπης ή της Κίνας, με τον Παναθηναϊκό να ενδιαφέρεται θερμά για την περίπτωση του. Μάλιστα, σύμφωνα «τιτίβισμα» από το εξωτερικό, το «Τριφύλλι» έχει ήδη καταθέσει πρόταση στον νεαρό γκαρντ, στον οποίο προσφέρει διετές συμβόλαιο.

Παναθηναϊκός: Τα σενάρια για τις επόμενες κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι

Τις τελευταίες ημέρες, οι νταμπλούχοι Ελλάδος έχουν προχωρήσει σε μπαράζ ανακοινώσεων. Την αρχή έκανε ο Τζίμερ Φριντέτ, ενώ ακολούθησε ο Μπεν Μπέντιλ. Ουσιαστικά, τα περισσότερα ανοιχτά μέτωπα έχουν κλείσει, όσον αφορά το ρόστερ της επόμενης σεζόν, αλλά υπάρχουν ακόμη εκκρεμότητες. Οι «πράσινοι» ψάχνουν έναν παίκτη ο οποίος μπορεί να αισθανθεί άνετα στη θέση «2» αλλά και τη θέση «3», σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το Sportime. Ωστόσο, υπάρχει περίπτωση οι πράσινοι να κινηθούν και για ψηλό, κάτι που έρχεται σε συνάρτηση με την κατάληξη των συζητήσεων με τον Ίαν Βουγιούκα. Κι αν ο Βουγιούκας δεν μείνει, τότε η απόφαση για μεταγραφή στο «5» θα θεωρείται… ειλημμένη.

Ήδη πάντως, υπάρχουν ορισμένα σενάρια σχετικά με παίκτες οι οποίοι φέρεται να μπήκαν στο στόχαστρο του συλλόγου, όσον αφορά τους ψηλούς. Ένα από τα ονόματα ήταν εκείνο του Κέβιν Σεραφέν, ωστόσο ο Γάλλος ψηλός μάλλον πηγαίνει προς την Κίνα, όπου θα βρει ένα ιδιαίτερα υψηλό συμβόλαιο. Ένα άλλο σενάριο έκανε λόγο ακόμη και για άνοιγμα διαύλου με τον Γιάννη Μπουρούση. Ο Έλληνας ψηλός είναι γνωστός στους πράσινους από τη θητεία του στη σεζόν 2016-17, οπότε δεν θα αποτελούσε έκπληξη μια ενδεχόμενη νύξη του συλλόγου. Ωστόσο, για την ώρα, δεν προκύπτει το οτιδήποτε τόσο για τον Σεραφέν, όσο και για τον Μπουρούση.

Στο θέμα του παίκτη που μπορεί να παίξει τόσο στο «2» όσο και στο «3», ο Παναθηναϊκός έχει λάβει αρκετές προτάσεις. Μια εξ αυτών αφορά και τον Πέριν Μπιούφορντ. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα του Sportime: «Ο 25χρονος (1.98μ.) Αμερικανός, πάντως, είναι πιο πολύ «3άρι». Παίζει βέβαια και στο «2». Εχει το «πακέτο» που θέλει ο Πεδουλάκης. Είναι πολύ γρήγορος, εκρηκτικός, δυνατός, έχει καλό σουτ και σκοράρει και από τα 6.75μ. Είναι καλός ριμπάουντερ, ενώ παίζει πολύ δυνατή άμυνα». Πέρσι, o Μπιούφορντ αγωνιζόταν στην Σαράτοφ και είχε μέσο όρο 16.6 πόντους και 6.8 ριμπάουντ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments