Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Σε αναζήτηση ταλαντούχου ποδοσφαιριστή από τη Γαλλία

Ολυμπιακός: Σε αναζήτηση ταλαντούχου ποδοσφαιριστή από τη Γαλλία
Ολυμπιακός: Συνεχίζει να στοχεύει την αγορά της Γαλλίας ο σύλλογος. Τι αναφέρουν δημοσιεύματα.

Ολυμπιακός: Οι “ερυθρόλευκοι” συνεχίζουν να τσεκάρουν την αγορά της Γαλλίας, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει τροφοδοτήσει τον σύλλογο με αξιόλογες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, που είτε βρήκαν μια θέση στην ενδεκάδα, είτε προσελκύουν συλλόγους από το εξωτερικό. Ο σύλλογος έχει ανοίξει τα ραντάρ του και κοιτά προς Γαλλία για την εύρεση ενός μέσου, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το δημοσίευμα του “Κόκκινου Πρωταθλητή”. Μετά τους Ουσεϊντού Μπα και Φοντέ Καμαρά, ο Ολυμπιακός ψάχνεται για την απόκτηση ενός νεαρού μέσου, ο οποίος συνοδεύεται από αρκετά καλό scouting report. Για την ώρα, το όνομά του δεν έχει γίνει γνωστό κάτι που ίσως συμβεί τις επόμενες ώρες. Πάντως, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Ολυμπιακός εμφανίζεται αισιόδοξος για θετική κατάληξη της υπόθεσης, με τον Πέδρο Μαρτίνς να αναμένει με τη σειρά του τις εξελίξεις στο θέμα.

Η υπόθεση Σισέ

Παράλληλα, οι “ερυθρόλευκοι” έχουν να ασχοληθούν με τις προτάσεις που “σκάνε” βροχή στα γραφεία της ΠΑΕ για ποδοσφαιριστές της ομάδας. Σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα, μια από αυτές τις κρούσεις αφορά τον Παπέ Αμπού Σισέ.  Για τον Σισέ αρχίσει να κυκλοφορούν πολλά σενάρια τον τελευταίο καιρό. Ένα από αυτά τον θέλει να βρίσκεται στο στόχαστρο κορυφαίας Αγγλικής ομάδας.

Σύμφωνα με την «Sun» η Άρσεναλ παρακολουθεί στενά την περίπτωση του νεαρού στόπερ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Άρσεναλ ψάχνει για στόπερ και οι δυο περιπτώσεις που ξεχωρίζουν είναι αυτή του Γουίλιαμ Σαλίμπα της Σεντ Ετιέν κι εκείνη του Σισέ. Αναφέρεται μάλιστα πως ο παίκτης των «ερυθρόλευκων» βρίσκεται πιο ψηλά στη λίστα και πως οι «κανονιέρηδες» προτίθενται να δώσουν 10 εκατομμύρια λίρες στους Πειραιώτες, για να τον θέσουν στις οδηγίες του Ουνάι Έμερι.

Τελειώνει του Μπουχαλάκη

Όλα δείχνουν ότι τις επόμενες εβδομάδες, ή ακόμη και σε μικρότερο χρονικό διάστημα, θα έχουμε εξελίξεις στην υπόθεση του 26χρονου χαφ. Οι δύο πλευρές τα είχαν πει σε καλό κλίμα και ουσιαστικά σφράγισαν κατά το ήμισυ μια επικείμενη συμφωνία, η οποία αναμένεται να «κλειδώσει» οριστικά και αμετάκλητα μετά το νέο ραντεβού που θα γίνει, ούτως ώστε να διευθετηθούν όλα τα ζητήματα που εκκρεμούν και να πέσουν οι υπογραφές τις οποίες θα ακολουθήσουν οι ανακοινώσεις. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ολυμπιακός ποντάρει πολλά στον Μπουχαλάκη, κάτι που φάνηκε από το γεγονός πως τον κάλεσε από τώρα να μπει σε κύκλο διαπραγματεύσεων για ανανέωση του συμβολαίου του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments