Αθλητισμός

Παπέ Σισέ: Για πρόταση της Άρσεναλ γράφουν οι Άγγλοι

Παπέ Σισέ: Για πρόταση της Άρσεναλ γράφουν οι Άγγλοι
Παπέ Σισέ: Η Άρσεναλ φέρεται να έχει καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του Σενεγαλέζου στόπερ του Ολυμπιακού.

Παπέ Σισέ: Τα τελευταία χρόνια ο Ολυμπιακός έχει καθιερώσει μια πολιτική πωλήσεων. Οι “ερυθρόλευκοι” βρίσκουν “λαβράκια” σε διάφορες χώρες με χαμηλό κόστος και τους πουλάνε για πολλά εκατομμύρια. Την ίδια πολιτική έχουν ακολουθήσει και πολλές ομάδες στο εξωτερικό. Χαρακηριστικό είναι το παράδειγμα της Μπορούσια Ντόρτμουντ που ξέρει να βρίσκει νεαρούς ποδοσφαιριστές και να εκτινάσσει την αξία τους στα ύψη.

Ο Ολυμπιακός έχει βοηθήσει πολλούς ποδοσφαιριστές να κάνουν το μεγάλο βήμα στην καριέρα τους και μάλιστα με μεταγραφές πολλών εκατομμυρίων. Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα είναι η περίπτωση του Παναγιώτη Ρέτσου. Ο νεαρός αμυντικός με μόλις μια καλή σεζόν κατάφερε να πάρει μεταγραφή στην Μπάγερ Λεβερκούζεν και να φέρει στο ταμείο του συλλόγου περισσότερα από 20 εκατομμύρια ευρώ.

Παπέ Σισέ: Η επόμενη πώληση του Ολυμπιακού ;

Στο φετινό ρόστερ του Ολυμπιακού υπάρχουν αρκετοί ποδοσφαιριστές που θα μπορούσαν να πάρουν μεταγραφή σε μεγάλη ομάδα του εξωτερικού. Αυτοί που έχουν έχουν μπει στα μπλοκάκια πολλών ομάδων είναι ο Παπέ Σισέ και ο Μαντί Καμαρά. Για τον πρώτο έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν πολλά σενάρια τον τελευταίο καιρό. Ένα από αυτά τον θέλει να βρίσκεται στο στόχαστρο κορυφαίας Αγγλικής ομάδας.

Σύμφωνα με την “Sun” η Άρσεναλ παρακολουθεί στενά την περίπτωση του νεαρού στόπερ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Άρσεναλ ψάχνει για στόπερ και οι δυο περιπτώσεις που ξεχωρίζουν είναι αυτή του Γουίλιαμ Σαλίμπα της Σεντ Ετιέν κι εκείνη του Σισέ. Αναφέρεται μάλιστα πως ο παίκτης των «ερυθρόλευκων» βρίσκεται πιο ψηλά στη λίστα και πως οι «κανονιέρηδες» προτίθενται να δώσουν 10 εκατομμύρια λίρες στους Πειραιώτες, για να τον θέσουν στις οδηγίες του Ουνάι Έμερι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments