Ελλάδα

Σεισμός τώρα: Τουρίστρια τραυματίστηκε από πτώση σοβάδων

Σεισμός τώρα: Τουρίστρια τραυματίστηκε από πτώση σοβάδων
Σεισμός τώρα: Το περιστατικό σημειώθηκε στην Πατησίων.

Σεισμός τώρα: Ο σεισμός που “χτύπησε” με επίκεντρο 23 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της Αθήνας με εστιακό βάθος δύο χιλιομέτρων, έφερε ορισμένους μικροτραυματισμούς, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν μεταδοθεί από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Ο σεισμός μεγέθους 5.1R δημιούργησε ρωγμές σε ορισμένα κτίρια στο λεκανοπέδιο Αττικής, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως καταγράφηκε και ένας μικροτραυματισμός στην οδό Πατησίων. Συγκεκριμένα, τουρίστρια που βρισκόταν εκείνη την ώρα στην περιοχή τραυματίστηκε ελαφρά από πτώση σοβάδων.

Κατέρρευσε σπίτι στην Ερμού από τον σεισμό

Κατέρρευσε ένα ακατοίκητο σπίτι στην οδό Ερμού μετά τον δυνατό σεισμό που έγινε στην Αθήνα το μεσημέρι της Παρασκευής (19/7). Από την πτώση προκλήθηκαν φθορές σε ένα αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο μπροστά στο κτήριο. Για την ώρα δεν υπάρχει κάποια αναφορά για τραυματισμό. Παράλληλα, η Πυροσβεστική έχει δεχθεί μέχρι στιγμής 15 κλήσεις για απεγκλωβισμούς από ασανσέρ. Την ίδια ώρα έχουν σημειωθεί φθορές στο κτήριο που στεγάζεται η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών. Συγκεκριμένα έπεσαν σοβάδες στους διαδρόμους.

Και τρίτη ισχυρή δόνηση στην Αθήνα

Τρίτη ισχυρή δόνηση έγινε αισθητή πριν από λίγα λεπτά. Ο σεισμός είχε μέγεθος 4,3 ρίχτερ σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο και εστιακό βάθος μόλις 5 χιλιόμετρα. Το επίκεντρο ήταν περίπου στο ίδιο σημείο, 19 χιλιόμετρα βόρεια βορειοδυτικά της Αθήνας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments