Lifestyle

Αλέξανδρος Ρήγας: Νοσηλεύτηκε με επιληπτική κρίση

Αλέξανδρος Ρήγας: Νοσηλεύτηκε με επιληπτική κρίση
Αλέξανδρος Ρήγας: Ο γνωστός ηθοποιός σκηνοθέτης και σεναριογράφος μεταφέρθηκε στον Ερυθρό Σταυρό με λιποθυμικό επεισόδιο και σπασμούς.

Αλέξανδρος Ρήγας: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο και συγκεκριμένα στον «Ερυθρό Σταυρό» μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ο γνωστός ηθοποιός, σεναριογράφος και σκηνοθέτης. Το συμβάν έγινε όταν ο ίδιος βρισκόταν σε φωτογράφιση για τις ανάγκες της νέας σειράς, «Room Service, πλιζ», η οποία και θα προβληθεί τη νέα σεζόν στον ΣΚΑΪ. Σε κάποια στιγμή ένιωσε έντονη αδιαθεσία και και μόλις λίγα λεπτά αργότερα κατέρρευσε.

Οι συνεργάτες του κάλεσαν άμεσα το ΕΚΑΒ, το οποίο και τον μετέφερε στον Ερυθρό Σταυρό προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και εν συνεχεία να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις. Η πορεία της υγείας του έδειχνε να εξελίσσεται ομαλά και ο ίδιος υποβλήθηκε σε απεικονιστικές εξετάσεις, για να εντοπιστεί το πρόβλημα στην υγεία του, που τον οδήγησε στο νοσοκομείο. Το τελευταίο χρονικό διάστημα, πάντως, ο Αλέξανδρος Ρήγας έχει αντιμετωπίσει κάποια προβλήματα με την υγεία του, καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που χρειάστηκε να νοσηλευτεί.

Πιο συγκεκριμένα, τον χειμώνα του 2014 είχε υποστεί ελαφρύ εγκεφαλικό επεισόδιο ενώ βρισκόταν στη Θεσσαλονίκη για επαγγελματικούς λόγους. Λίγες ώρες μετά την νοσηλεία του ο γνωστός ηθοποιός σκηνοθέτης και σεναριογράφος πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο αν και οι γιατροί επέμεναν να παραμείνει κλινήρης για μερικές ακόμη μέρες. Ωστόσο επέμενε να φύγει και πως θα τον παρακολουθήσει ο προσωπικός του γιατρός, που ήταν μαζί του, όπως μαζί του ήταν και η αδερφή του.

Αλέξανδρος Ρήγας: Σύντομα βιογραφικά στοιχεία

Ο Αλέξανδρος Ρήγας είναι Έλληνας ηθοποιός και σεναριογράφος, αλλά και σκηνοθέτης. Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 5 Μαΐου 1965. Σπούδασε στη Φιλοσοφική Αθηνών και στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου, απ’ όπου αποφοίτησε το 1990.

Ταλαντούχος ηθοποιός, σεναριογράφος και σκηνοθέτης, ο Αλέξανδρος Ρήγας είναι ένας από τους κορυφαίους δημιουργούς τηλεοπτικών και θεατρικών επιτυχιών. Σπούδασε στη Φιλοσοφική Αθηνών και στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου. Στα πρώτα του βήματα ως ηθοποιός εμφανίστηκε στις τηλεοπτικές σειρές «Ο ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΤΗΣ ΟΜΙΧΛΗΣ», «ΜΠΕΛΑΔΕΣ ΓΙΑ ΔΥΟ». Στο θέατρο έπαιξε στα έργα «ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ», «ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΠΟΥΛΙ ΤΗΣ ΝΙΟΤΗΣ», «ΚΟΥΡΔΙΣΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ», «ΟΡΝΙΘΕΣ», «Ο ΑΡΧΟΝΤΟΧΩΡΙΑΤΗΣ», «Η ΦΑΡΜΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ», «ΚΑΛΝΤΕΡΟΝ», «Η ΜΕΛΩΔΙΑ ΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ», «ΤΟ ΔΩΡΟ», «ΑΥΤΟΣ Ο ΑΛΗΤΗΣ Ο ΚΟΕΛΙΟ… ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥ». Έχει πρωταγωνιστήσει στην ταινία «ΤΑ ΔΕΛΦΙΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΥ» και έχει παίξει σε πολλές ακόμα τηλεοπτικές σειρές.

Ανατρεπτικός, με χιούμορ και φαντασία, θεωρείται ένας από τους πιο ικανούς εκπροσώπους της σύγχρονης ελληνικής μυθοπλασίας και έχει αγαπηθεί από το κοινό όσο λίγοι δημιουργοί. Κάθε του δουλειά γράφει τη δική της ξεχωριστή ιστορία και πάντα, αποτελεί σημείο αναφοράς. Ο Αλέξανδρος Ρήγας έχει συνεργαστεί με τους πιο καταξιωμένους Έλληνες ηθοποιούς και συντελεστές. Κάποιοι από τους σημαντικότερους σταθμούς της τηλεοπτικής του πορείας στάθηκαν οι σειρές του: «ΔΥΟ ΞΕΝΟΙ», «ΤΟ ΑΜΑΡΤΗΜΑ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΣ ΜΟΥ», «Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΒΛΑΠΤΕΙ», «ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ», «ΤΙ ΨΥΧΗ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙΣ ΜΩΡΗ;», «ΟΙ ΣΤΑΒΛΟΙ ΤΗΣ ΕΡΙΕΤΤΑΣ ΖΑΪΜΗ», «ΝΤΟΛΤΣΕ ΒΙΤΑ», «ΠΑΤΕΡ ΗΜΩΝ», αλλά και πολλές άλλες. Στο θέατρο μεταξύ άλλων έχουν ξεχωρίσει τα θεατρικά του έργα: «ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΙΣ 8», «ΖΕΙΤΕ ΠΑΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ», «ΠΑΡΑΚΑΛΩ… ΑΣ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ», «ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΥΡΑ», «ΜΠΑΜΠΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΕΘΑΝΕΙΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments