Lifestyle

Τομ Κρουζ: Ο λόγος που έχει να δει την κόρη του επτά χρόνια

Τομ Κρουζ: Ο λόγος που έχει να δει την κόρη του επτά χρόνια
Τομ Κρουζ: Ο σταρ του Χόλιγουντ δεν έχει δει την κόρη του εδώ και χρόνια

Τομ Κρουζ: Επτά χρόνια έχουν περάσει από τότε που ο Τομ Κρουζ και η Κέιτι Χόλμς αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Καρπός αυτής της εξάχρονης σχέσης είναι η 13χρονη, πλέον, Σούρι Κρουζ, η οποία έχει εκτεθεί από πολύ μικρή στα φώτα της δημοσιότητας. Κάθε της εμφάνισή σχολιάζεται λες και είναι σταρ του Χόλιγουντ, ενώ συχνά γίνονται αναφορές για την αλαζονική συμπεριφορά του διάσημου κοριτσιού.

Πριν από τρία χρόνια, για παράδειγμα, η online έκδοση του «Madame Figaro» περιέγραψε με τα χειρότερα λόγια τον χαρακτήρα της Σούρι, χαρακτηρίζοντάς την «έναν μικρό διάβολο». «Ο Κρουζ και η Χολμς έκαναν ένα παιδί – τέρας», είχε γράψει χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος Marion Galy – Ramounot και συμπλήρωσε:

«Είχε εμμονή με τα παπούτσια από την ηλικία των τριών ετών, βασάνιζε τους σωματοφύλακές της από τα τέσσερα, αυταρχική με τα παιδιά στην παιδική χαρά σε ηλικία οκτώ ετών και με στιλ πάπισσας στα δέκα. Γιατί είναι τόσο κακιά;».

Το τελευταίο διάστημα, η Κέιτι Χόλμς είναι σε σχέση με τον επίσης γνωστό ηθοποιό Τζέιμι Φοξ, αλλά οι φήμες για χωρισμό και καβγάδες ξεπηδούν συνεχώς. Μέσα στο άσχημο κλίμα αυτό, η Σούρι εκδήλωσε την επιθυμία της να περάσει χρόνο με τον πατέρα της. Ο Κρουζ, ωστόσο, μαθαίνει εάν η κόρη του είναι καλά, μέσω κοινών γνωστών και φίλων.

Ακούγεται, μάλιστα, ότι δεν είναι μία εύκολη απόφαση να μένει μακριά της, αλλά είναι εξίσου σημαντική και η πίστη του στη σαϊεντολογία και θεωρεί ότι είναι ένας από τους πνευματικούς ηγέτες της αίρεσης αυτής. Ο σταρ του Χόλιγουντ απομακρύνεται ολοένα και περισσότερο από την κόρη του. Παρόλο που του επιτρέπεται να τη βλέπει δέκα μέρες τον μήνα, εκείνος επιλέγει να μην το κάνει και να κρατάει μία απόσταση.

Παρόλα αυτά, η Σούρι αποφάσισε να το πάρει πάνω της, να μαζέψει τα πράγματα της και να πάει στον πατέρα της ακόμα και αν αυτός δεν θέλει να τη συναντήσει.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments