Αθλητισμός

Γιασίν Μεριά: Τουλάχιστον 10 εκατομμύρια ευρώ θέλει ο Ολυμπιακός

Γιασίν Μεριά: Τουλάχιστον 10 εκατομμύρια ευρώ θέλει ο Ολυμπιακός
Γιασίν Μεριά: Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού ξεκαθάρισαν πως δεν είναι διατεθειμένοι να πουλήσουν τον έμπειρο αμυντικό για λιγότερα από 10 εκατομμύρια ευρώ.

Γιασίν Μεριά: Ο Ολυμπιακός δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο να πουλήσει κάποιον ποδοσφαιριστή. Αντίθετα πολλοί παίκτες του έχουν πάρει μεταγραφή σε καλύτερα πρωταθλήματα γεμίζοντας τα ταμεία του συλλόγου με πολλά εκατομμύρια. Ωστόσο ο Πέδρο Μαρτίνς δεν θα ήθελε να έχει κάποια απώλεια λίγο πριν τα παιχνίδια με την Βικτόρια Πλζεν για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Πόσο μάλλον ένα από τα σημαντικότερα γρανάζια του.

Τις τελευταίες μέρες έχουν ξεσπάσει φήμες από την Ιταλία για ενδιαφέρον της Νάπολι για τον Γιασίν Μεριά. Ο έμπειρος αμυντικός πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις με την Τυνησία στο Copa Africa προσελκύοντας το ενδιαφέρον πολλών ομάδων. Αυτά τα σενάρια φούντωσαν όταν ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή εμφανίστηκε σίγουρος πως ο πελάτης του θα μετακομίσει στην Ιταλία καθώς οι “παρτενοπέι” φέρονται να έχουν καταθέσει πρόταση 4 εκατομμυρίων ευρώ.

Γιασίν Μεριά: Μόνο έτσι το συζητάει ο Ολυμπιακός

Λίγες ώρες αργότερα ο Ολυμπιακός δήλωνε άγνοια για το θέμα τονίζοντας πως ο παίκτης ξεκουράζεται μετά τις υποχρεώσεις του με την Εθνική, και σύντομα θα είναι στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς. Ωστόσο δεν αποκλείεται οι Ιταλοί ή κάποια άλλη ομάδα να καταθέσει επίσημη πρόταση τις επόμενες ημέρες.

Σύμφωνα με τη «Sportday», ο Ολυμπιακός προτίθεται να πουλήσει τον Μεριά, εφόσον ακούσει μια πρόταση γύρω στα 10 εκατομμύρια ευρώ. Η τιμή αυτή δεν αφορά μόνο ομάδες από τον αραβικό κόσμο ή την Άπω Ανατολή, αλλά και ευρωπαϊκές, με ορισμένες γαλλικές να έχουν ενδιαφερθεί για την περίπτωσή του. Το ποσό που ζητούν στον Πειραιά, βέβαια, είναι απαγορευτικό για τη συντριπτική πλειοψηφία των συλλόγων της συγκεκριμένης χώρας, αλλά και μόνο ο… θόρυβος που δημιουργείται, μπορεί να φέρει κάποια εξέλιξη, ειδικά από τη στιγμή που δεν παίζει στους αγώνες με τη Βικτόρια Πλζεν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments