Αθλητισμός

Κώστας Κουφός: Αρνήθηκε πρόταση του Παναθηναϊκού πριν υπογράψει στην ΤΣΣΚΑ

Κώστας Κουφός: Αρνήθηκε πρόταση του Παναθηναϊκού πριν υπογράψει στην ΤΣΣΚΑ
Κώστας Κουφός: Ο Έλληνας σέντερ είχε απορρίψει πλουσιοπάροχη πρόταση του Παναθηναϊκού, προτού υπογράψει στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Κώστας Κουφός: Σαφέστατα η είδηση της υπογραφής του Κώστα Κουφού στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας ήταν από αυτές που «τάραξαν» τα νερά του ευρωπαϊκού μπάσκετ το φετινό καλοκαίρι. Ο Έλληνας σέντερ, αφού δεν έβρισκε μέχρι στιγμής ομάδας στο NBA, υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τους Ρώσους, με συνολικές απολαβές έξι εκατομμύρια δολάρια, ενώ υπάρχει option για NBA out το καλοκαίρι του 2020. Τη συμφωνία των δύο πλευρών έκανε γνωστή ο έγκυρος Αμερικανός δημοσιογράφος, Κρις Χέινς.

Ο 30χρονος σέντερ, που στο παρελθόν έχει φορέσει την φανέλα των Γιούτα Τζαζ, Μινεσότα Τίμπεργουλβς, Ντένβερ Νάκγετς, Μέμφις Γκρίζλις, και Σακραμέντο Κινγκς, έχει συμφωνήσει σε όλα με τους πρωταθλητές Ευρώπης του Δημήτρη Ιτούτδη και θα αγωνιστεί με τη φανέλα τους για τα επόμενα δύο χρόνια. Φυσικά, η εξέλιξη αυτή έχει ιδιαίτερο ελληνικό ενδιαφέρον. Κι αυτό γιατί η ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι πλέον γεμάτη στο «5» και… τρομάζει με Κουφό, Χάινς και Βόιγκτμαν.

Μάλιστα, η γραμμή ψηλών της ρωσικής ομάδας δεν αποκλείεται να δυναμώσει ακόμη περισσότερο, καθώς φημολογείται ότι έχει ήδη γίνει κίνηση για την απόκτηση του Ντράγκαν Μπέντερ. Επομένως, είναι λογικό να υποθέσει κανείς πως οι Ρώσοι αποσύρονται οριστικά από την διεκδίκηση του Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Κώστας Κουφός: Υπήρξε ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού – Αρνήθηκε την πρόταση ο Έλληνας σέντερ

Θυμίζουμε πως πριν από λίγο καιρό το όνομα του Έλληνα σέντερ είχε βρεθεί στο προσκήνιο για τον Παναθηναϊκό. Όπως ανέφερε το ισπανικό site columnacero.com, ο Παναθηναϊκός, η Μπασκόνια και τέσσερις ομάδες του NBA ενδιαφέρονταν για τον 30χρονο Κώστα Κουφό. Στο ίδιο δημοσίευμα τονιζόταν πως οι «πράσινοι» είχαν καταθέσει καλύτερη πρόταση σε σχέση με τους Βάσκους, αν και πρώτος στόχος του παίκτη ήταν να παραμείνει στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου.

Σύμφωνα με «τιτίβισμα» από το εξωτερικό, οι «πράσινοι» είχαν καταθέσει πρόταση για συμβόλαιο δύο ετών στον Κουφό με συνολικές απολαβές τριών εκατομμυρίων ευρώ, με τον ίδιο να απαντάει αρνητικά. Θυμίζουμε ότι ο Κουφός έμεινε ελεύθερος από το Σακραμέντο και αναζητούσε μέχρι πριν λίγο καιρό τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Να σημειωθεί ότι σε 686 ματς στο ΝΒΑ μετράει 5,7 πόντους και 5 ριμπάουντ/μέσο όρο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments