Ελλάδα

Φυλακές Κασσάνδρας: Συνελήφθησαν στη Φωκίδα οι δύο δραπέτες

Φυλακές Κασσάνδρας: Συνελήφθησαν στη Φωκίδα οι δύο δραπέτες
Φυλακές Κασσάνδρας: Συνελήφθησαν τελικά στη Φωκίδαοι δύο βαρυποινίτες κρατούμενοι που είχαν δραπετεύσει την περασμένη Τρίτη από τις φυλακές Κασσάνδρας.

Φυλακές Κασσάνδρας: Στη Φωκίδα εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν τελικά οι δύο βαρυποινίτες που είχαν αποδράσει από τις αγροτικές φυλακές Κασσάνδρας. Η απουσία τους είχε γίνει αντιληπτή κατά τη διάρκεια της πρωινής καταμέτρησης στις 16/7 και έκτοτε οι δυνάμεις της Αστυνομίας είχαν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να τους εντοπίσουν, ενώ είχαν ενημερωθεί τελωνεία, αεροδρόμια κ.ά. για να μην διαφύγουν στο εξωτερικό. Να σημειωθεί ότι οι κρατούμενοι στις Αγροτικές Φυλακές Κασσάνδρας ζουν σε ημιελεύθερο καθεστώς προσφέροντας εργασία στη δομή των φυλακών.

Τελικά, οι δύο κρατούμενοι εντοπίστηκαν σε δασική έκταση να φυλάσσουν κάνναβη, έχοντας στην κατοχή τους Καλάσνικοφ και χειροβομβίδες. Μετά από αρκετές προσπάθειες, οι αστυνομικοί κατάφεραν να τους ακινητοποιήσουν και να τους περάσουν χειροπέδες, ενώ όταν τους οδήγησαν στο Τμήμα, οι δύο Αλβανοί βαρυποινίτες αποκάλυψαν την ταυτότητά τους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments