Video

The Witcher: Το πρώτο trailer της τηλεοπτικής μεταφοράς του (vid)

The Witcher: Το πρώτο trailer της τηλεοπτικής μεταφοράς του (vid)
The Witcher: Στη δημοσιότητα δόθηκε το πρώτο τρέιλερ της τηλεοπτικής μεταφοράς του δημοφιλούς παιχνιδιού για κονσόλες και PC.

The Witcher: Στο πλαίσιο της San Diego Comic-Con 2019, το Netflix έδωσε στο κοινό του μια πρώτη «γεύση» από την πολυαναμενόμενη τηλεοπτική μεταφορά του The Witcher. Η σειρά βιβλίων του Andrzej Sapkowski είχε γίνει παιχνίδι για κονσόλες και PC, σημειώνοντας τεράστια επιτυχία, προτού τελικά παρθεί η απόφαση να υπάρξει και τηλεοπτική μεταφορά τους. Συγκεκριμένα το πρώτο παιχνίδι βγήκε το 2007, το «The Witcher 2» το 2011 και το «The Witcher 3» το 2015. Μάλιστα, ήταν τόσο μεγάλη η επιτυχία των παιχνιδιών, που δεν είναι λίγοι αυτοί θεωρούν το «The Witcher 3» ένα από τα καλύτερα open world παιχνίδια όλων των εποχών.

Τώρα ήταν σειρά του Netflix να αναλάβει το δύσκολο έργο της μεταφοράς των βιβλίων στις οθόνες των απανταχού φαν. Το πρώτο επίσημο trailer της σειράς που βασίζεται στη μυθολογία του Andrej Sapkowski είναι επικό και αποκαλύπτει τον Geralt of Rivia, τον οποίο υποδύεται ο γνωστός από το «Superman» Henry Cavill, καθώς και όλο τον κόσμο του που ονομάζεται The Contintent. Αλλαγμένος αρκετά, αφού για τις ανάγκες της σειράς εμφανίζεται με άσπρα μακρυά μαλλιά, ο Cavill φαίνεται πως είναι ένας… πολύ πειστικός Geralt.

Στο καταιγιστικό trailer που διαρκεί δύο λεπτά διακρίνονται σκηνικά που παραπέμπουν ιδιαίτερα σε «Game of Thrones» για τους μυημένους και βλέπουμε επίσης, τις Anya Chalotra και Freya Allan στους ρόλους των Yennefer και Ciri. Στο trailer μέχρι δεν υπήρχε ημερομηνία κυκλοφορίας της σειράς, αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν πως το Netflix θα την θέσει σε κυκλοφορία στα τέλη του χρόνου και άπαντες αναμένουν να δουν τον Geralt, την Yennefer, την Triss, την Ciri και… τ’ άλλα παιδιά.

Δείτε το trailer της σειράς:

The Witcher: Οι πρώτες φωτογραφίες της σειράς του Netflix

Θυμίζουμε πως λίγες ημέρες πριν από Comic-Con 2019 στο Σαν Ντιέγκο, το Netflix είχε αποφάσισε να δώσει στη δημοσιότητα τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες από το άκρως αναμενόμενο The Witcher, που είναι η τηλεοπτική μεταφορά των διάσημων βιβλίων του Andrej Sapkowski και βιντεοπαιχνιδιών της CD Projekt RED. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Geralt έχει αποκαλυφθεί ότι θα είναι ο Χένρι Κάβιλ.

Πέραν του Geralt, πήραμε μία πρώτη γεύση από τις πρωτοεμφανιζόμενες Άνια Σαλότρα και Φρέγια Άλλαν στους ρόλους των Yennefer και Ciri, που αποτελούν δύο από τους σημαντικότερους χαρακτήρες της σειράς. Περισσότερες πληροφορίες καθώς και πιθανότατα το trailer της σειράς αναμένονται στο μεγάλο panel στο πλαίσιο της Comic-Con 2019 στο Σαν Ντιέγκο.

Η σειρά «The Witcher» θα αποτελείται από 8 επεισόδια, με την Lauren Hissrich («Daredevil») να έχει αναλάβει τη συγγραφή του σεναρίου. Ακόμα δεν έχει αποκαλυφθεί η ημερομηνία κυκλοφορίες, άλλα η σειρά αναμένεται να κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στο Netflix τον ερχόμενο χειμώνα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments