Αθλητισμός

Γιάγκος Βούκοβιτς: Αυτή είναι η ομάδα που θέλει τον στόπερ του Ολυμπιακού

Γιάγκος Βούκοβιτς: Αυτή είναι η ομάδα που θέλει τον στόπερ του Ολυμπιακού
Γιάγκος Βούκοβιτς: Ο Σέρβος στόπερ δύσκολα θα παραμείνει στον Ολυμπιακό και ήδη μια ομάδα έχει δείξει «θερμό» ενδιαφέρον για την περίπτωση του.

Γιάγκος Βούκοβιτς: Ο Σέρβος στόπερ αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό πριν από δύο χρόνια, αλλά ποτέ δεν έδειξε να βρίσκει ουσιαστικά τα πατήματα του στην ομάδα. Ο ίδιος έδειξε να μην «κολλάει» και τόσο με τους «ερυθρόλευκους», μ’ έναν τραυματισμό να τον αφήνει αρκετά πίσω, προτού ακολουθήσει ο προπέρσινος δανεισμός του στη Βερόνα για ένα εξάμηνο, κατά το οποίο πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις. Γι’ αυτό, άλλωστε και επέστρεψε το περασμένο καλοκαίρι στους Πειραιώτες και παρά τη φημολογία περί αποχώρησης του, αγωνίστηκε κανονικά σε ολόκληρη τη σεζόν, μετρώντας συνολικά 28 συμμετοχές και 3 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Φέτος, πάλι οι συγκυρίες μέχρι νεοτέρας -αν και τραυματίας- τον διατηρούν στο ρόστερ των «ερυθρόλευκων». Αλλά όχι για πολύ. Όπως αναφέρει η στήλη των «παρασκηνίων» της έντυπης έκδοσης του Sportime, ενδιαφερόμενος βρέθηκε. Και είναι και αρκετά οικείος για τον Βούκοβιτς. Ο λόγος για την Κόνιασπορ, την ομάδα δηλαδή από την οποία τον απέκτησε ο Ολυμπιακός πριν από δύο χρόνια. Ο Σέρβος στόπερ δέχτηκε πρόσφατα μήνυμα επιστροφής στην Τουρκία από τον προπονητή της ομάδας, Αϊκούτ Κοτσαμάν.

Ο ίδιος αγωνιζόταν επί μια τριετία στη Κόνιασπορ και η άποψη των ανθρώπων του συλλόγου για τις ικανότητες του είναι άψογη. Συνολικά αγωνίστηκε σε περισσότερα από 100 ματς με τους Τούρκους. Αξίζει να σημειωθεί πως ο άλλοτε ποδοσφαιριστής των Αϊντχόφεν και Ρόντα έχει συμβόλαιο για έναν χρόνο ακόμα με τον Ολυμπιακό. Ωστόσο, η αίσθηση που υπάρχει είναι πως οι Πειραιώτες δεν θα μπουν εμπόδιο σε περίπτωση που όλα τα υπόλοιπα κυλήσουν ομαλά.

Μπάλας Μέγιερι: Ένας παλιός γνώριμος για το τέρμα του Ολυμπιακού

Στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν ο Ζοσέ Σα πήρε τα γάντια του βασικού γκολκίπερ στον Ολυμπιακό. Ο Πορτογάλος είχε έρθει με τη μορφή δανεισμού από την Πόρτο και από την πρώτη στιγμή ο Πέδρο Μαρτίνς είχε τονίσει πόσο τον θέλει στην ομάδα. Οι Πειραιώτες έκαναν μεγάλες προσπάθειες και τελικά κατάφεραν να κάνουν δικό τους τον έμπειρο τερματοφύλακα.

Ο Σα αναμένεται να έχει φανέλα βασικού, αλλά ο προπονητής πιστεύει ότι χρειάζεται και μια καλή εναλλακτική λύση. Όχι μόνο για να υπάρχει περιθώριο να ξεκουράσει τον Πορτογάλο, αλλά και για να δημιουργηθεί ανταγωνισμός που μόνο καλό θα κάνει στην ομάδα. Αυτή τη στιγμή πέρα από τον Σα, υπάρχει ο 17χρονος Τζολάκης και ο Μάριος Σιαμπάνης που ήρθε από τον ΠΑΟΚ. Ο τελευταίος είναι μεγάλο ταλέντο, αλλά θα δοθεί δανεικός για να πάρει παιχνίδια.

Μπάλας Μέγιερι: «Παίζει» η επιστροφή του στο λιμάνι

Εδώ και καιρό αρκετά ονόματα έχουν παρελάσει από το ρεπορτάζ της ομάδας. Για την ώρα οι όποιες μεταγραφικές κινήσεις έχουν μπει σε δεύτερη μοίρα. Αυτό που προέχει για τον Ολυμπιακό είναι τα παιχνίδια με την Βικτόρια Πλζεν για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως μετά τα παιχνίδια με τους Τσέχους θα παρθούν οριστικές αποφάσεις για το ποιος παίκτη θα αποκτηθεί. Ένας από τους υποψήφιους είναι ο Μπάλας Μέγιερι. Ο Ούγγρος, που ανήκε στον Ολυμπιακό την πενταετία 2010-2015, αγωνίστηκε την περασμένη χρονιά στον Ατρόμητο με πολύ καλές εμφανίσεις, ενώ διατηρεί και εξαιρετικές σχέσεις στο λιμάνι, κάτι που μπορεί να οδηγήσει το σύλλογο στο να στραφεί στη δική του περίπτωση.

Στα 29 του ο έμπειρος κίπερ μπορεί να αποτελέσει μια αξιόπιστη λύση για τον Πέδρο Μαρτίνς. Μετά τον Ολυμπιακό ο Ούγγρος αγωνίστηκε για μια σεζόν στην Χετάφε και στη συνέχεια έμεινε για τρία χρόνια στην Γερμανική Γκρόιτερ Φιρτ πριν επιστρέψει στον Ατρόμητο πέρσι το καλοκαίρι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments