Αθλητισμός

Μπρίαν Νταμπό: Νέα δημοσιεύματα από την Ιταλία για πρόταση του Ολυμπιακού

Μπρίαν Νταμπό: Νέα δημοσιεύματα από την Ιταλία για πρόταση του Ολυμπιακού
Μπρίαν Νταμπό: Νεότερα δημοσιεύματα από την Ιταλία αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός έχει κάνει πρόταση για τον παίκτη της Φιορεντίνα.

Μπρίαν Νταμπό: Ο Ολυμπιακός έχει ολοκληρώσει τις βασικές μεταγραφικές του κινήσεις. Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει στα χέρια του όσους παίκτες ήθελε για να είναι έτοιμος για τα παιχνίδια με την Βικτόρια Πλζεν. Οι “ερυθρόλευκοι” θέλουν να επιστρέψουν στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στον στόχο τους. Αυτό δεν σημαίνει ότι οι άνθρωποι που τρέχουν τον μεταγραφικό σχεδιασμό δεν βρίσκονται σε εγρήγορση.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει ζητήσει την προσθήκη ορισμένων παικτών για να έχει μεγαλύτερο βάθος πάγκου. Μια από τις βασικότερες επιθυμίες του Μαρτίνς είναι η απόκτηση εντός παίκτη για το χώρο του κέντρου. Το θέμα του κεντρικού χαφ βρίσκεται καιρό στο προσκήνιο, αλλά ο Ολυμπιακός δεν βιάζεται και θέλει να κάνει την καλύτερη δυνατή επιλογή. Τις τελευταίες μέρες έχει ξεσπάσει έντονη φημολογία για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Μπρίαν Νταμπό.

Μπρίαν Νταμπό: Συντηρούν το θέμα οι Ιταλοί

Τα Ιταλικά δημοσιεύματα αναφέρουν από χθες ότι οι Πειραιώτες είναι έτοιμοι να δώσουν μάχη με την Νταντ για την απόκτηση του έμπειρου μέσου. Τα ρεπορτάζ συνεχίστηκαν και σήμερα με τον Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο να μιλάει για δεδομένη πρόταση του Ολυμπιακού. Ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος είναι ο καλύτερος στην Ιταλία και ένας από τους κορυφαίους ρεπόρτερ σε όλο τον κόσμο. Καταλαβαίνει κανείς ότι δεν θα έγραφε κάτι αν δεν ήταν αληθές.

«Ο Ντανιέλε Πράντε την Τρίτη (23/07) ή την Τετάρτη (24/07) θα έχει συνάντηση με τη διοίκηση της Φιορεντίνα για τα μεταγραφικά ζητήματα. Ανάμεσα στα θέματα που θα συζητηθεί είναι και αυτό του Μπράιαν Νταμπό. Για τον Γάλλο υπάρχουν δύο προτάσεις και τις επόμενες ώρες θα αποφασιστεί αν θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό ή στη Ναντ. Η Φιορεντίνα κοστολογεί τον παίκτη στα 3 εκατ. ευρώ», αναφέρεται στο δημοσίευμα.

Την περασμένη σεζόν σημείωσε 23 συμμετοχές, αλλά οι περισσότερες ήταν σαν αλλαγή. Ο Νταμπό γεννήθηκε στην Μασσαλία, έχει γαλλικό διαβατήριο ενώ οι ρίζες του είναι από την Μπουρκίνα Φάσο. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Μονπελιέ, Σεντ Ετιέν και Μπλάκμπερν. 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments